Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželia zavolali lovcov duchov: To, čo sa dialo v ich dome, bolo strašidelné!

Zábery z filmu Paranormal Activity.
Zábery z filmu Paranormal Activity.

LONDÝN - Vydesená rodina z Južného Walesu bola nútená zavolať lovca duchov po tom, čo na nich v noci útočil poltergeist a trápil ich niekoľko mesiacov. Zatiaľ však pravdepodobne aj tak nemá vyhraté, veď zbaviť sa zlomyseľného démona vraj vôbec nie je jednoduché.

New York vďaka Slovákovi odhalil jedno zo svojich tajomstiev: Jeho FOTO skrýva smutnú záhadu!

Príbeh rodiny Fryovcov pripomína film Paranormal Activity. Mama Tracey (46) uviedla, že ju zlý duch v noci bije a necháva ju pokrytú modrinami. V zúfalstve jej manžel Keiron (32) obetoval 100 libier na špecialistu, ktorý "očistil" ich dom a zavolal vikára, aby požehnal ich prekliatemu príbytku.

Ako dôkaz ukázal otec troch detí fotografiu z izby svojich synov, na ktorej vidno malé dieťa v bielych šatách s modrou tvárou a chvostom. "Obťažujú nás démoni. Moja žena v noci nič necíti, ale keď sa prebudí, je v agónii," vysvetlil pre portál mirror.co.uk.

Duchovia v poschodovom dome neterorizujú len ľudí, ale dokonca aj mačky, ktoré sa boja ísť po schodoch hore, pretože boli napadnuté, a to dokonca raz aj obávaným démonom zvaným Incubus.

Po tom, čo duch povedal deťom, že podreže ich rodičom hrdlá, Keiron zavolal odborníka na paranormálne javy. Jeho manželka Tracy, ktorá pracuje ako opatrovateľka, uviedla: "Je to čím ďalej horšie a horšie a nie je nič, čo môžeme urobiť. Môj manžel krémuje moje modriny každý deň, ale bolesť nechce odísť. Vyšetrovateľ paranormálnych javov nám povedal, že máme doma Incuba - najhorší druh démona, aký môže byť," dodala vystrašená žena, podľa ktorej celá udalosť negatívne vplýva aj na manželstvo dvojice.

Lovec duchov Robert Amour (43) ktorý si vyžiadal 100 libier za tri hodiny "čistenia", prišiel do domu, v ktorom Fryovci žijú od roku 2013, s bibliou a krížom. Zarazenej rodine zakázal ísť na poschodie, pretože vraj v miestnosti cíti zlo. Po 20 minútach vyhlásil, že zabil dvoch malých démonov, ktorí pomáhali tomu tretiemu, hlavnému.

Viac o téme: DuchPoltergeist
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu