Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Riaditeľa (45) prichytila s mladou kráskou (33) manželka: Vybehol v trenírkach, už nešéfuje!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: Facebook)

BIRMINGHAM - Poriadny škandál prepukol na britskej škole. Na svetlo vyplávali informácie, že riaditeľ spáva s mladou kráskou. Ženatého Richarda Tattersfielda (45), riaditeľa technickej školy, prichytila jeho manželka v intímnej chvíli s predsedníčkou riadiaceho orgánu školy Keely Huxtableovou (33). Richard čelí obvineniu a je pozbavený funkcie.

Milencov odhalila riaditeľova manželka v prenajatom byte v Cotteridge v piatok 12. decembra okolo pol druhej popoludní v čase, keď mali byť obaja v škole. Svojho muža zbadala, ako vybehol zo spálne v trenírkach a v posteli ležala nahá žena.

Kelly poprela, že by boli prichytení v kompromitujúcej situácii a vyhlásila, že s riaditeľom školy boli oblečení a pracovali na "strategickom plánovaní vedenia".  Zároveň však priznala, že s Richardom začala mať vzťah v novembri, no „nebolo to o sexe“. "Je to o tom, že sme sa dostali bližšie k sebe prostredníctvom našej vášne, ktorou je vzdelávanie,“ povedala Kelly.

Riaditeľa (45) prichytila s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Hovorca Birmingham City Council povedal, že na základe závažnosti obvinení bola riaditeľovi školy pozastavená funkcia v decembri, a to až do ukončenia vyšetrovania, ktoré už v tomto prípade prebieha. Zo svojej funkcie odstúpila aj Kelly. Ako informuje denník Mirror, Huxtableová mala kedysi vlastné politické ambície.

Riaditeľ sa k celej záležitosti odmieta vyjadriť. Kelly neskôr tvrdila, že obaja boli obeťou "honu na čarodejnice" od Rady vzdelávacieho oddelenia a zároveň tvrdila, že v ich prípade stojí tvrdenie proti tvrdeniu. "Môžem vám povedať, že Richard a ja sme spolu, ale nemá to žiadny vplyv na naše profesionálne život,“ povedala a dodala, že mali v úmysle informovať školskú správnu radu o svojom vzťahu na najbližšom zasadnutí.  

Richard bol riaditeľom Dame Elizabeth Cadbury Technology College v Bournville od roku 2010 a škola sa od vtedy zlepšila a dosahovala pozitívne výsledky. "Môžem potvrdiť, že funkcia riaditeľ školy bola pozastavená, ale som spokojný, že neexistujú žiadne problémy týkajúce sa bezpečnosti a blaha detí v škole," povedal miestny poslanec Steve McCabe. Zákonní partneri oboch milencov od nich odišli a predpokladá sa, že teraz budú žiť spoločne v dome v Stirchley po tom, čo sa z neho odsťahoval Kellyin manžel.   
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu