Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ples farmaceutov a športovcov

Ples farmaceutov a športovcov Zobraziť galériu (4)
Ples farmaceutov a športovcov (Zdroj: Be cool)

Na valentínsku sobotu 14. 2. 2015 sa uskutoční prvý spoločný ples farmaceutov a športovcov. Organizátorom je agentúra Be Cool, ktorá zastrešuje najvýznamnejšie bežecké podujatia v Bratislave.

V priestoroch Refinery Gallery vo Vlčom hrdle v Bratislave sa možu všetci priaznivci športu tešiť na vystúpenia DARY ROLINS, skupín HEX, VIDIEK a SWING SOCIETY ORCHESTRA ale aj na White Show – dych vyrážajúce akrobatické vystúpenie zoskupenia ARGOLLA. Večerom bude hostí sprevádzať obľúbený moderátor ROMAN JURAŠKO a o následnú hudobnú produkciu sa postará DJ LESKY.

Podujatie bude mať aj benefičný charakter. Hostia dostanú možnosť prispieť zakúpením tombolových lístkov na konto nadácie Kvapka nádeje, ktorá bola založená s cieľom kontinuálne podporovať liečebné, školské, kultúrne a sociálne potreby chorých detí a to predovšetkým detí postihnutých nádorovým ochorením.

Hosťom bude počas večera k dispozícii aj fotostena s možnosťou zapožičania rôznych zábavných rekvizít, pričom fotografiu si budú môcť dať rovno vytlačiť a zobrať so sebou ako spomienku. Na jednom mieste sa stretne množstvo priateľov zo športovej brandže a každý si pochutí na bohatom cateringu a občerstvení.

Predaj lístkov bol spustený cez predpredaj.sk. Aktuálne je predaná už viac ako polovica lístkov na túto jedinečnú akciu, preto neváhajte a zabezpečte si svoje miesto už dnes.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu