Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Poburujúca premena: Úbohý mrzák na VIDEU vybabral s dobrodincami, vysmial ich!

Dobrí ľudia mu hádzali peniaze Zobraziť galériu (2)
Dobrí ľudia mu hádzali peniaze (Zdroj: Fcebook/CCTV News)

WENLING – Po zhliadnutí zverejneného videa si dobre rozmyslíte, komu v rámci predvianočnej dobrosrdečnosti dáte svoje peniaze. Nikdy by ste si totiž nemysleli, ako rýchlo sa z paralyzovaného chudáka, ktorý sa plazí po zemi, môže stať človek, ktorý musí stihnúť autobus.

„Už nikdy viac nedám žiadne peniaze tomuto druhu ľudí!“ reagovali dobrodinci na zverejnené video. Najprv to bol ochrnutý žobrák v otrhaných handrách a potom slušný muž v teniskách, ktorý sa po celodennej „šichte“ ponáhľa domov.

Poburujúca premena: Úbohý mrzák
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Fcebook/CCTV News)

Žobrák sa na ulici pohyboval iba prostredníctvom akéhosi dreveného skateboardu. Svojím ubiedeným zjavom si získaval v uliciach čínskeho Wenlingu sympatie mnohých súcitných ľudí, ktorí mu hádzali peniaze – až do chvíle, kým ho nenasledoval jeden z lokálnych reportérov CCTV News. Muž odmietal jeho pomoc a po chvíli „bezvládneho“ pohybovania sa zastavil, sadol si na chodník, spočítal zarobené peniaze a prezliekol si ošumelé šaty, aby stihol autobus. „Žobrákov by ste odteraz mali nazývať profesionálnymi umelcami!“ rozhorčoval sa jeden z oklamaných ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu