Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Žiarlivka (42) je v láske náročná: Svojho krásavca (30) pravidelne skúša na detektore lži!

Steve si musí dávať pozor na búšenie srdca! Zobraziť galériu (3)
Steve si musí dávať pozor na búšenie srdca! (Zdroj: YouTube)

LEICESTER - Ona mu kontroluje e-maily, telefón, bankové konto a dokonca aj tep! A on len sladko toká a súhlasí. Ich vzájomná láska je totiž väčšia, ako Debbina chorobná paranoja, ktorá za nič na svete nemôže zničiť taký nesmrteľný cit, aký k sebe tieto zamilované hrdličky prechovávajú.

Debbi núti svojho o 12 rokov mladšieho nastávajúceho, aby sa podrobil testu na detektore lži vždy, keď opúšťa dom. Dokonca mu zakázala sledovať televíziu, aby sa na jej obrazovke náhodou neobjavila nejaká príťažlivá žena! Takisto si nesmie kupovať magazíny, ktoré by na svojich stránkach mali obrázky žien.

Debbi totiž trpí Othellovým syndrómom a trápia ju chorobné žiarlivostné bludy. „Som rada, že konečne viem, čo je so mnou, ale mám pred sebou ešte dlhú cestu. Aj keby Steve odišiel na 15 minút, aby kúpil mlieko, ja ho preverím detektorom lži, akonáhle sa vráti domov,“ povedala žiarlivka.

Žiarlivka (42) je v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Debbi Steveovi síce verí, ale jej diagnóza ju núti žiarlivo premýšľať o iných ženách. Debbi žila predtým desať rokov v USA, kde jej krachol vzťah. Presťahovala sa do Británie a tu sa zoznámila so Steveom. Mala také zlomené srdce, že si sľúbila už s nikým nechodiť. To mohlo byť podľa odborníkov spúšťačom jej ochorenia. Teraz žije v rodnom Škótsku a so Steveom ju zoznámil ich spoločný priateľ.

„Vedela som, že máme byť pár, keď sme sa prvý raz pobozkali pod London Bridge. Nechcela som sa zamilovať znovu po mojom poslednom vzťahu, ale Steve mi ukradol srdce,“ zaštebotala Debbi. No potom sa dozvedela, že Steve sa ešte počas ich zoznamovacj fázy vídal s inou ženou a vtedy začala žiarliť.

Zaľúbený Steve sa k celej veci postavil rozhodne ako chlap a dodal: „Niekedy som nervózny  z výsledkov detektora lži, pretože moje srdce sa rozbúšilo a Debbi má z toho obavy. Hovorím jej, že som ju nepodvádzal a modlím sa, aby mi verila. Som ochotný sa s tým zmieriť, pretože viem, že sme spriaznené duše. Je to pre mňa zvláštne, ale trochu žiarlivosti tu a tam nič nemení.“

Žiarlivka (42) je v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu