Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Pokúšali sa baliť študentky: Čo sa stalo po otázke, vyspíš sa so mnou? To musíte vidieť!

Študentky zbalil na drahé auto Zobraziť galériu (2)
Študentky zbalil na drahé auto (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - So sociálnymi experimentmi akoby sa v poslednom čase roztrhlo vrece. V tom ostatnom pokúšali dvaja mladíci dievčatá. Snažili sa ich nalákať na luxusný automobil, ktorý mal pre nich predstavovať záruku vášnivej noci. Čo myslíte, naleteli respondentky na tento lacný trik?

Mnoho mužov si myslí, že drahé auto je zárukou toho, že sa im bez akýchkoľvek problémov podarí zbaliť nejakú "čajku" na jednu noc. A či to je naozaj tak, sa pokúšala zistiť dvojica amerických zabávačov.

Andrej Smygov a Victor G predstierali, že vlastnia luxusný športiak Bugatti Veyron, ktorého cena sa šplhá až do výšky 1,5 milióna dolárov, a pýtali sa univerzitných študentiek, či by sa s nimi vyspali. Len dve z piatich odmietli. "Čo si to o mne myslíš," zareagovala jedna predtým, než podľahla Andrejovmu kúzlu. Jeden chalan dokonca Victorovi dovolil, aby zobral na "okružnú jazdu" jeho priateľku.

Študentky zbalil na drahé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Nápad na tento sociálny experiment vyplynul z toho, ako ľahko sú dievčatá v súčasnosti dostupné. Prebiehal pred vysokoškolskými internátmi. Veľmi nás prekvapilo, že jedno drahé auto stačilo na to, aby sme študentky dostali do postele," povedal Andrej webu mirror.co.uk.

Študentky zbalil na drahé auto

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu