Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Matka prinútila lekára mlčať, že syn má AIDS: Pred smrťou pomiloval 40 žien, zlú správu už vedia 2!

Daniel má tak povediac šťastie, že je mŕtvy. Inak by skončil za mrežami, alebo v rukách niektorého z nešťastných rodičov.
Daniel má tak povediac šťastie, že je mŕtvy. Inak by skončil za mrežami, alebo v rukách niektorého z nešťastných rodičov. (Zdroj: larazon.com.ar)

SEGARCEA - O bezpečnom sexe sa hovorí veľa, najmä v súvislosti s jednou z najhorších chorôb, ktoré ľudstvo ešte nevie liečiť - AIDS. Rumunský Romeo menom Daniel Decu (†24) na túto chorobu doplatil, no stihol tým spôsobiť asi 40 dievčatám riadny šok. Až po jeho smrti sa totiž väčšina z nich dozvedela, že bol HIV pozitívny.

Doktor Cornel Stanciu, rodinný lekár, však vedel, že Daniel je nakazený a snažil sa to verejne rozšíriť ešte pred jeho smrťou, keďže aj jeho dcéra s nezodpovedným mládencom chodila. Danielova matka však doktora zažalovala, takže s informovaním verejnosti radšej prestal. „Vedel som, že má veľa priateliek, ale nemohol som s tým nič robiť,“ povedal nešťastný lekár.

Ešte pred Danielovou smrťou niektoré z jeho mileniek zistili, že je chorý a dali sa testovať. Dve z týchto žien sa, bohužiaľ, nakazili tiež. Dokopy až 40 žien požiadalo o testy, na ich výsledky netrpezlivo a s obavami čakajú. Keďže Daniel umrel, nečaká ho za toto nehorázne jednanie žiaden právny postih. Vyšetrujú však jeho rodinu.

Ak by sa na všetko prišlo skôr, podľa rumunského práva by mohol Daniel dostať trest päť až pätnásť rokov väzenia. Čo je ale škoda, podľa toho istého zákona nie je nakazený sexuálne aktívny partner nútený informovať svoju milenku, musí ale chrániť túto osobu pred nakazením.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu