Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Októbrové číslo Forbes už v predaji

Zobraziť galériu (2)

Ženy a biznis? Pri pohľade do predstavenstiev väčšiny slovenských firiem to stále vyzerá na zložitý vzťah. No, samozrejme, existujú výnimky.

Forbes na ne vo svojom tradičnom rebríčku rád upozorňuje. V tomto roku sme ho zostavili tretíkrát. 

Stretli sme sa tiež so ženou, ktorú na Slovensku (ale i v Česku) poznajú všetci. Jej biznisom je rozprávanie. A robí ho výborne, vtipne, pohotovo. V rozhovore čísla s názvom Dokelu, dokedy ja ešte budem v tomto biznise? Vám Adela Banášová porozpráva, ako funguje tento moderátorský fenomén.

V OKTÓBROVOM ČÍSLE SI EŠTE PREČÍTATE:

Top ženy.

Tretí ročník rebríčka Forbesu Top ženy slovenského biznisu má neprekvapivú víťazku. Opäť mu kraľuje Elena Kohútiková z VÚB. S ňou i s ďalšími manažérkami z tohto hodnotenia sme sa rozprávali o tom, ako uspieť.

Rozbehnite biznis.

Forbes a The Spot sa spojili v iniciatíve, ktorá má pomôcť začínajúcim inovatívnym podnikateľom. Vznikol Booster, akcelerátor pre startupy. Ivan Debnár, kľúčová osoba projektu, rozpráva o tom, v čom môže pomôcť.

Nový Detroit.

Nie, nie je na Slovensku, je v Mexiku. Prečítajte si, čo je za prudkým rozbehom mexického automobilového zázraku, o koľko lacnejšie tam vedia automobilky vyrobiť auto a ako sa vysporiadali s bezpečnostnými rizikami.

Historické krásky.

Karl-Friedrich Scheufele z firmy Chopard sa rád sa rozpráva o autách, Nie hocijakých. Forbesu porozprával, čo ho o šoférovaní a láske naučilo napríklad Ferarri 750 Monza. V jeho zbierke sú však i ďalšie skvosty, zbiera ich už 30 rokov.

Stretnite Forbes

Forbes bude už po tretíkrát partnerom medzinárodnej konferencie Vision for Slovakia 2015 & Beyond. Uskutoční sa 21. 10. 2014 v Bratislave a ponúkne priestor pre ľudí z vládnej administratívy a biznisu, aby spolu hovorili o perspektívach rastu a nutných zmenách.

V nízkotatranskej Jasnej 28. 10. 2014 na ESET Security Days budú experti hovoriť o ochrane firemných dát, dvojfaktorovej autentifikácii a šifrovaní.

6. 11. 2014 sa Forbes "presťahuje" ďalej na východ, Košice budú miestom 6. ročníka medzinárodnej konferencie Košice Invest.

Predplaťte si teraz Forbes na dva roky a  elektronické predplatné na jeden rok dostanete od nás úplne zadarmo. Online objednávka na www.forbes.sk.

Nech Vám októbrové číslo spríjemní začiatok jesene.

 

-reklamná správa- 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu