Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Učiteľka (34) sa nevedela nabažiť sexu: Súložila s tromi študentmi, aj cez prázdniny!

Nicole Dufaultová Zobraziť galériu (2)
Nicole Dufaultová (Zdroj: philly.com, nj1015.com)

CALDWELL - Mladá učiteľka z New Jersey čelí pikantným obvineniam. Sexuálne sa stýkala s tromi svojimi študentmi, a to nespočetne veľakrát a na mnohých miestach. Rodičia a aj miestny školský úrad sú pobúrení.

Tridsaťštyriročnú Nicole Dufaultovú zatkli minulú stredu večer po tom, ako sa prevalilo jej nechutné sexuálne tajomstvo. Počas školských rokov 2013 a 2014 a prázdnin udržiavala milostný pomer s tromi s pätnásťročnými tínedžermi, ktorých učila. Dochádzalo medzi nimi k orálnemu aj pohlavnému styku, a to na pozemkoch strednej školy Columbia High School aj v jej aute.

Učiteľku obvinili zo sexuálneho napadnutia a ohrozenia blaha dieťaťa a umiestnili do nápravného zariadenia v meste Newark. Sudca stanovil kauciu na pol milióna dolárov a taktiež jej zakázal akýkoľvek styk s obeťami. Dufaultovej úrady odobrali jej dve deti, informovala televízia CBS.

Učiteľka (34) sa nevedela
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: philly.com, nj1015.com)

"Vyzerala ako normálna mama, ktorá chodí každé ráno do práce. Ak sú tie obvinenia pravdivé, zničila život nielen sebe a svojim deťom, ale aj chlapcom, ktorých zneužívala," okomentovala prípad suseda Maureen Messinová, ktorá pozná Dufaultovú šesť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu