Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Všetci boli na zápase, učiteľka (22) sa zamkla v triede: Študentovi dala orál prvý deň v práci!

Symone Greenová Zobraziť galériu (3)
Symone Greenová (Zdroj: iheartmyteacher.org)

WASHINGTON - Bol to jej prvý deň v práci, ale namiesto toho, aby sa predviedla v tom najlepšom svetle a snažila sa urobiť dojem, spravila pravý opak. Mladá suplujúca učiteľka sa totiž zaplietla s jedným študentom, zatiaľ čo ostatní fandili školskému tímu.

Minulý piatok bola Symone Greenová povolaná na strednú školu Options Public Charter School wo Washingtone, aby zastúpila za jednu učiteľku. Hneď ako prišla, dala sa do reči s nemenovaným sedemnásťročným študentom. Vymenili si telefónne čísla a začali si ešte počas vyučovania esemeskovať. V jednej správe sa tínedžer pedagogičky okrem iného pýtal, "či je zvrátená". Odpovedala, že "o tom nerozpráva, že mu to rovno ukáže".

Všetci boli na zápase,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: myfoxdc.com)

Podľa informácií denníka Washington Post sa dvojica neskôr stretla v triede, kým ostatní žiaci boli na školskej slávnosti, ktorá sa konala pred športovým zápasom. Mladík vzápätí požiadal Symone, aby na ňom "vykonala sexuálny akt toľkokrát, koľko hovorí jeho číslo na futbalovom drese". Učiteľka ho teda orálne uspokojila, zatiaľ čo on si všetko nahrával. Video neskôr ukázal svojim spoluhráčom.

Všetci boli na zápase,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: myfoxdc.com)

Greenová poprosila študenta, aby nikomu nič neprezradil, aby nemala problémy. Lenže polícia sa o incidente aj tak dozvedela a kontaktovala ju. Učiteľka dostala strach a napísala svojmu jednorázovému milencovi: "Prosím, buď úprimný. Pustil si si ústa na špacír?". To už ale mali mobil v rukách vyšetrovatelia, ktorí ju vzápätí obvinili zo sexuálneho zneužívania maloletej osoby prvého stupňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu