Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rus Slovákom ukázal, ako sa kradnú kravy: Neuveríte, kam ju napchal!

Krava skončila v aute
Krava skončila v aute (Zdroj: YouTube)

KALNÁ NAD HRONOM - Policajtom z Kalnej nad Hronom sa podarilo v Poľnohospodárskom družstve v Beši zadržať zlodejov priamo pri krádeži. Chceli si privlastniť kravu. Zatiaľ čo im sa to nepodarilo, istý Rus mal viac šťastia. Spôsob, akým sa zvieraťa zmocnil, vyvoláva úsmev na tvári.

Traja muži z okresu Nové Zámky v stredu večer zaparkovali svoje vozidlo Škoda Favorit za areálom družstva a vošli do objektu. "Následne z neuzamknutej maštale chceli odcudziť kravu. Najskôr sa im to nedarilo, pretože prvá krava im ušla a voľne behala po areáli. Druhú teľnú 700-kilogramovú jalovicu prineseným lanom prevlečeným do slučky sa im podarilo chytiť. Bučanie ostatných kráv zaujalo strážnika, ktorý bez váhania zavolal na číslo 158," uviedla nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Na miesto bola okamžite vyslaná policajná hliadka, ktorá celý objekt zmapovala a zasiahla. Policajti si na zlodejov dobytka počkali v objekte a zadržali ich priamo pri krádeži. "Po ich zásahu 40-ročný Marián, 23-ročný René a 41-ročný Daniel skončili na policajnom oddelení, kde ich k veci vypočuli. Sedemstokilogramová jalovica v hodnote 1000 eur bola vrátená späť do maštale," povedala Bruchterová. Všetkých troch mužov obvinili z prečinu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva. V prípade preukázania viny im hrozí dvojročný trest odňatia slobody.

Spomínaná trojica teda pravdepodobne skončí za mrežami. Ktovie, ako dopadol muž z nasledujúceho videa, ktorý ukradol kravu priamo z dvora. Prišiel s autom, zviera napchal dovnútra, zavrel za ním dvere a ufujazdil preč.

Kravu napchal do auta

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu