Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Američania utiekli: Teroristi si na ich veľvyslanectve urobili bazénovú párty, zverejnili VIDEO!

Bazénová párty teroristov Zobraziť galériu (7)
Bazénová párty teroristov (Zdroj: YouTube)

TRIPOLIS – Islamskí bojovníci v Líbyi sa nakrúcali, ako si užívajú párty v opustenej budove amerického veľvyslanectva v Tripolise. Všetko sa stalo potom, čo krajinu opustili západní diplomati minulý týždeň. Situácia sa totiž natoľko zdramatizovala, že momentálne nie je v Africkom štáte bezpečno.

Bojovníci  Dawn for Líbya pozvali novinárom z The Associated Press zaznamenať ich pri bazénových hrátkach, čľapkaní a oslavách, ktoré sa konali minulú nedeľu. Na VIDEU je vidieť aj bojovníkov, ktorí sa z balkóna vrhajú do bazéna. Zaujímavá je však aj prehliadka priestorov veľvyslanectva, vrátane jedálne, sauny a posiľňovne.

Americkí diplomati a ďalší zamestnanci ambasády utiekli ešte 26. júla na Maltu kvôli obavám z hroziaceho útoku, ktoré eskaluje medzi znepriatelenými milíciami bojujúcim o kontrolu nad hlavným mestom. Veliteľ bojovníkov vyhlásil, že budovu zanechali po večierku v približne rovnakom stave, ako bol predtým. Islamisti sa podľa včerajších správ zmocnili na letisku aj 11 dopravných lietadiel. Preto existuje hrozba, že ich budú chcieť použiť na teroristické útoky, predovšetkým v Európe. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu