Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO spievajúceho Putina opäť boduje: Vďaka oprášenému hitu sa stal miláčikom publika!

Vladimir Putin spieva Blueberry Hill
Vladimir Putin spieva Blueberry Hill (Zdroj: youtube.com)

PETROHRAD - Vladimir Putin sa na dobročinnom koncerte v Petrohrade pred štyrmi rokmi nechal prehovoriť ku spevu. Zahral tiež krátko na klavíri a potom si zanôtil slávnu skladbu Louisa Armstronga Blueberry Hill. Video s jeho vystúpením sa v týchto dňoch opäť začalo objavovať na sociálnych sieťach, výkon ruského prezidenta vníma väčšina užívateľov pozitívne.

Na galavečere sa okrem neho objavili aj herci Sharon Stone, Mickey Rourke, Gérard Depardieu alebo Monica Belucci. Putin si sadol k stolu so slávnou Taliankou Ornella Mutiovou. Výťažok charitatívneho večera bol určený deťom chorým na rakovinu.

Keď sa Putina opýtali, či niečo aj sám zahrá, odpovedal, že "rovnako ako väčšina ľudí spievať ani tancovať nevie, ale rád to robí". Potom zasadol ku klavíru, zahral melódiu ruskej piesne, chopil sa mikrofónu a k údivu všetkých zaspieval po anglicky Blueberry Hill. Publikum vtedy nadchol natoľko, že všetci povstali a tlieskali do rytmu.

Komentátori na sociálnych sieťach jeho výkon oceňujú podobne, podľa nich je Superman, Muž mnohých talentov a Skvelý chlap. Dokonca mu vyznávajú lásku. Rovnako štvorročná diskusia pod videom na YouTube je plná pozitívnych komentárov, pričom objektívne povedané, Vladimir Putin zahral na klavíri jednoduchú melódiu a jeho spev sa nevyznačuje unikátnym talentom. Ľudia ho však očividne zbožňujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu