Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Ako napchať do Felície gauč veľký ako samotné auto: Rodinka tragédov v akcii!

Do Felície chceli vopchať gauč
Do Felície chceli vopchať gauč (Zdroj: Foto: youtube)

SHEFFIELD – Známe postavičky Pat a Mat sa môžu pri pohľade na milú rodinu zo Sheffieldu naozaj skryť. Pozrite sa, ako sa usilujú napchať gauč do škodovky. Video natočil ich sused a razom sa stalo hit internetu. Zaručene vás dobre pobaví.

Graeme Longden zo Sheffieldu v grófstve South Yorkshire nakrútil svojich susedov, ako sťahujú gauč, informuje denník Daily Mail. Namiesto toho, aby bežal na pomoc, sa očividne dobre zabával a jeho krátky film vyčarí úsmev na tvári aj vám.    

Zábery sú dôkazom toho, že ak niečo chceme, tak jednoducho za tým máme cieľavedome ísť, bez toho, aby sme hľadeli na akékoľvek prekážky. Pozor ale na sklamanie, ktoré môže v niektorých situáciách naozaj prísť. Dôkazom toho je aj milá rodina, ktorá si zaumienila, že svoj pohodlný gauč napchá do Škody Felície. I keď je hneď na začiatku jasné, že to jednoducho nepôjde, hoci by sa ako snažili.

Rodina je vytrvalá, preto skúša sedačku vopchať do kufra auta z jednej strany, po tom z druhej, keď to nejde, treba zavolať kamarátovi a pýtať si radu. Nie je známe, či sa im gauč nakoniec do Felície zmestil a ako to s odvozom dopadlo.

Sťahovanie gauča

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu