Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Toto by ste nečakali! Zuzana Vačková prezradila svoj tajný recept na krásu

Zuzana Vačková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Vačková (Zdroj: PRime time)

O Zuzane Vačkovej je známe, že vyznáva zdravý životný štýl. Napokon, je to na nej aj vidieť. Teší sa z vynikajúcej figúry, žiarivej pleti a celkového zdravia. Prezradila nám, že okrem pravidelného cvičenia a zdravej vyváženej stravy za to môže aj tajná ingrediencia - omega-3 mastné kyseliny.

„Tým, že pracujem v mediálnej oblasti a moja tvár sa objavuje na televíznej obrazovke a v časopisoch, podlieham aj ja tlaku médií a snažím sa udržiavať sa tak po fyzickej, ako aj po psychickej stránke. Preto telu dodávam to, čo potrebuje – omega-3 mastné kyseliny, ktoré prospievajú mojej pleti, očiam, dobrej pamäti a celkovo ma udržujú v dobrej kondícii,“ prezrádza herečka, známa aj ako Alica zo seriálu Panelák.

Koľko omega-3 je dostatok?

Omega-3 mastné kyseliny sa nachádzajú predovšetkým v tučných rybách, ako sú lososy, slede či makrely. Výživoví špecialisti odporúčajú, aby sa na našich tanieroch objavili aspoň 2-3x týždenne. V dovolenkovom období to väčšinou problém nie je.

Aj Zuzana si rybacie špeciality dopraje hlavne v lete: Ryby konzumujeme celoročne, ale v lete pri mori je to bez debaty častejšie. Tam si ten priemer vždy vylepšíme. Neviem však, či je to dostatočné množstvo na to, aby môj organizmus fungoval tak, ako má.“

A práve preto si herečka tieto zdraviu prospešné kyseliny dopĺňa z iných zdrojov. „Môjmu telu doprajem omega-3 aj formou výživového doplnku. Veľmi dobrú skúsenosť mám s výživovým doplnkom OmegaMarine Forte+. Dám si dve kapsuly denne a viem, že robím dobrú vec pre svoje zdravie aj štíhlu líniu,“ prezrádza.

Podporujú zdravie, prospievajú pleti

Omega-3 sú nevyhnutné pre správny vývoj a činnosť mozgu, posilňujú imunitu, znižujú riziko infarktu, výskyt zápalov v tele či hladinu cholesterolu. Dokonca pomáhajú chudnúť a pozitívne pôsobia na pleť a oči. A to rozhodne nie je všetko.

Ich jedinou nevýhodou je, že si ich telo nedokáže vytvoriť samo a tak mu ich musíme dodávať zo stravy alebo výživových doplnkov.

Ak sa aj vy chcete starať o svoje zdravie a krásu tak, ako Zuzana, doprajte si dostatok omega-3 mastných kyselín každý deň. Vaše telo sa  vám poďakuje.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu