Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialenstvo! Za všetkým sú peniaze

Šialenstvo! Za všetkým sú peniaze.
Šialenstvo! Za všetkým sú peniaze. (Zdroj: Zuno)

Čo všetko sú ľudia ochotní urobiť pre peniaze? Často zájdu do poriadnych krajností, z ktorých sa zastavuje myseľ.

Hop alebo trop tipy

Zvlášť počas futbalovej sezóny mnohí z nás napäto sledovali zápasy - veď keď už nehrajú naši, aspoň si vsadím na víťaza, nech to má nejaké grády. S podobnou vervou šiel pred dvoma rokmi do stávky aj čašník z Humenného, ktorý pri tipovaní prehral 30 tisíc eur. Tie navyše patrili jeho zamestnávateľovi a tak nad nešťastníkom visela hrozba 10 ročnej väzby za zločin podvodu.

Pôžičky s astronomickými poplatkami

Známy je prípad z Prešova, keď si manželský pár nabral úvery v nebankovej spoločnosti a na poplatkoch nakoniec firme dlhoval viac ako 53 tisíc eur! Zbytočne predražené pôžičky patria do kategórie výnimočne hlúpych vecí, veď dnes dostať pôžičku v online banke aj bez akýchkoľvek skrytých poplatkov.

Pyramídové hry

Aj najväčší finančný podvod na Wall Street je pripisovaný práve pyramídovej hre, keď stovky Američanov zverili svoje vklady do rúk finančníka Madoffa, ktorý ich nakoniec obral o neuveriteľnú sumu - 50 miliárd dolárov. Preto ak vám niekto ponúka príliš vysoký zisk „zadarmo“, väčšinou máte dočinenia s Madoffom dneška.

Čokoľvek

Spravili by ste pre peniaze hocičo? Istá žena z amerického štátu Utah v roku 2008 vydražila na aukčnom portáli svoje čelo ako reklamný nosič. Finálna suma 10 000 dolárov zabezpečila na jej tvári doživotne vytetovaný nápis web stránky firmy úspešného dražiteľa. Ak teda potrebujete peniaze, riešte veci radšej bez trvalej ujmy a cez banku. V Zuno máte navyše vďaka Najvýhodnejšej ponuke leta na úvere garantovaný úrok 8,9 %.

-Reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu