Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex s krásnou baletkou (38) sa skončil hrozne: Milionár je pripútaný k posteli!

Anastasia je uznávanou umelkyňou Zobraziť galériu (2)
Anastasia je uznávanou umelkyňou (Zdroj: beautifulrus.com, twitter)

MOSKVA - Mať sex so slávnou balerínou môžu niektorí muži považovať za splnený sen. Aj v prípade istého ruského milionára to tak bolo; až do momentu, kedy sa pri intímnych hrátkach nezranil. Volal kvôli tomu pohotovosť, a to dokonca dvakrát!

Jedna z najvýraznejších súčasných ruských osobností, primabalerína Anastasia Volochkova, ktorá bola členkou moskovského divadla Boľšoj, sa prednedávnom opäť dala dokopy s ruským miliardárom Bakhtiyarom Salimovom. Oslávili to spoločnou večerou, po ktorej sa chceli vrátiť domov, vyložiť si nohy na pohovku a len tak relaxovať.

Sex s krásnou baletkou
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: beautifulrus.com, twitter)

Lenže atmosféra sa zvrtla a dvojica skončila v posteli. Po sexe sa Salimov sťažoval na silné bolesti chrbta. "Nemohol vôbec vstať z postele, musela som privolať sanitku," povedala Anastasia pre ruský portál lifenews.ru.

Záchranári podali štyridsaťpäťročnému Bakhtiyarovi lieky, no nezabrali. O chvíľu im tridsaťosemročná tanečnica volala opäť. Ani po ich ďalšej návšteve sa však boháčovi nepolepšilo. Doteraz sa poriadne nedokáže postaviť a je pripútaný na lôžko. Nabudúce by mal byť pri posteľných číslach zrejme viac opatrnejší.
.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu