Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Michaele (23) minula kopec cudzích peňazí: Jej výhovorka kvôli luxusu vás prekvapí!

Michaele Hutchingsová Zobraziť galériu (2)
Michaele Hutchingsová (Zdroj: Foto: Facebook)

LONDÝN – Nepredstaviteľnú radosť mala Britka Michaele Hutchingsová (23), keď jej omylom pribudlo na účet 52-tisíc libier. Ako správna žena sa v nasledujúcich dňoch vybrala do luxusných obchodov, kúpiť niečo na seba. Minula tak deväť tisíc libier. Spoločnosť, ktorej peniaze patrili, ich chcela späť, pretože na omyl sa prišlo. Krásna blondínka teraz musí všetko zaplatiť a hrozí jej súd. Ona sa však bráni, že ju trestajú preto, lebo je krásna a sexi.

Michaele jedného dňa z ničoho nič zbohatla. Na účet jej pribudlo neuveriteľných 52-tisíc libier. Hneď sa vybrala do značkových obchodov. Nakúpila si luxusné kabelky, oblečenie, doplnky od svetoznámych značiek.

Tisíc libier dala svojej mame v hotovosti a zvyšné si odložila na sporiaci účet. Na chybu sa samozrejme prišlo a spoločnosť, ktorej peniaze si krehká blondínka veselo užívala, ich požadovala späť.  

Mladá žena však už peniaze nemala, o prípad sa začali zaujímať policajti. Tí jej všetky nakúpené veci zobrali a odovzdali firme, ktorá ich chce vydražiť, aby sa jej aspoň časť stratenej sumy vrátila. Polícia ďalej nariadila, aby zvyšné peniaze Michaele dala späť.

Michaele (23) minula kopec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Mladá žena sa ale bráni a tvrdí, že ju systém nespravodlivo trestá. "Som len človek a ako každý človek robím chyby, ale tu ma trestajú akurát za to, že som pekná," hovorí pre denník Daily Mail. Ak peniaze nevráti, hrozí jej až desať rokov za mrežami. "Zničili mi veľkú časť môjho života, nemala by som byť trestaná ja, ale ten, kto tie peniaze poslal," brániť sa ďalej. No, na takúto výhovorku sotva nejaký súd prihliadne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu