Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dokonalý pohľad do mysle mužov a žien: Toto vás zaručene dostane!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Prinášame vám pohľad do mysle mužov a žien, ktorí sa náhodne stretnú počas teplých letných večerov. O tom, že je to pecka, ani nepochybujte. Sami však posúďte, či sa nám podarilo pravdu vystihnúť aspoň z časti.

Ona: Kasia, 31-ročná Poľka. Má krátke tmavé vlasy, peknú tvár a štíhlu postavu. Strávila dovolenku all inclusive.

On: Angel, 30-ročný Španiel. Rok pracoval v hoteli v letovisku ako správca, popoludní a večer pracoval v hotelovej reštaurácii. Keď sa začne hovoriť o dievčatách, jeho hlas zmäkne.

Ona: Obrátila som pozornosť na neho. Pozerala som po ňom ako blázon a on nič. Nakoniec si ma všimol, až so mnou trhlo, musela som otočiť hlavu. Prvýkrát sme sa dali do reči pri kávovare na večeri. Pýtal sa ma, čo tu robím a či sa mi tu páči. Nevadilo mi to.  

On: Keď idem zvádzať, pozerám hlboko do očí. Dôležitá je pre mňa reakcia žien. Ak sa pozrie dole, ja viem, že má záujem. Opatrne som na ňu pozrel. Pozerám sa na to, čo sa jej páči, čo je, či pije kávu s mliekom alebo bez. Pozorujem, ako sa správa vo vzťahu k ostatným. Potom sa voči nej správam rovnako. Som celkom dobrý psychológ.

Ona: Stále som oddychovala, no more, pláž, kúpalisko - samá nuda, všetko stratilo chuť. Ale vo štvrtok, som ho zase videla. Svet dostal opäť farbu. Čakala som ho po večeri, no poznamenal, že stretnutia s turistkami sú prísne zakázané.  

On: Najprv som sa poobzeral po miestnosti, či tam nie je niekto zaujímavý. Približne tri dni pred jej odchodom, som ju začal baliť. Takýmto spôsobom môžem mať dve alebo tri dievčatá týždenne.   

Ona: Nasledujúci večer, na začiatku stretnutia sa ma spýtal: "Kaviareň alebo byt"? Trochu som bola prekvapená, vybrala som kaviareň. Vzali sme si taxík do krásnej kaviarne na kopci. Keď sme vystúpili, hneď ma chytil za ruku. Zostalo mi horúco. Kaviareň bola romantická. Pili sme kávu a drinky. Znovu začal hovoriť o byte. Potom som bola viac otvorená a súhlasila som. Okamžite vytiahol telefón a začal niekam volať. Zaplatil účet, nasadli sme do taxíka. Zastavili sme sa pred krásnym turistickým letoviskom. Páčilo sa mi to. V mojej hlave stále hučali nápoje.

On: Mňa zaujímal iba sex. Nezáležalo mi na ničom inom. Práve som opustil svoju priateľku a chcel som prehlušiť bolesť. Nechcel som nikomu ublížiť, ale pocity k dievčatám boli z mojej strany ľahostajné. Bral som prášky, spal som s mnohými z rôznych večierkov. Vážim si len ženu, ktorú naozaj ľúbim.

Ona: Išli sme do hotela. Okolo apartmánov a bungalovov. Zvonku to nevyzeralo veľmi dobre. To bol cieľ našej cesty. Vošli sme do budovy. Stoličky, stôl, kopírka, bežal tam nejaký Arab s papiermi. Počula som anglickú otázku, či mám pas, okamžite som vytriezvela a pomyslela som si, že niet cesty späť, teraz to len začína. Pripadala som si ako vo filme: Naivné dievča zvedené cudzincom, unesené a predané. Ale potom mi povedali, že to bolo len formálne. Vydýchla som úľavou.

Vošli sme do izby, steny boli ohyzdne žlté, uprostred horúca žiarovka. Koniec romantiky. Bez rozpakov sa začal vyzliekať. Cítila som, že pre neho je to normálne. Prišli sme do spálne. Stuhla som. Myslím, že som povedala: "Žiadny sex". Potom sa spýtal, či mám nejaké peniaze, na spiatočný taxík do hotela. Nevinne naznačil, že chce aspoň orálny sex. „Vyfajčiť nie,“ odmietla som. Sedela som tam s ním pol hodiny. Snažila som sa vcítiť aj do jeho situácie.   

On: Nepoznám žiadne divné miesto na sex. Môžem to urobiť kdekoľvek. Na pláži, v aute, štandardne vo svojom byte alebo vo svojej izbe. V meste sa takmer všetci čašníci navzájom poznáme a pomáhame si. Niekedy, keď som chcel byť s dievčaťom, pomohli mi schovať nás v zadnej časti diskotéky alebo na rôznych iných miestach, aby sme to robili. Vystriedal som mnoho dievčat, bolo mi to jedno. Angličanky sú asi najhoršie aj najlepšie. Najlepšie preto, že to môžu robiť kdekoľvek a kedykoľvek a najhoršie preto, že to môžu robiť kedykoľvek a kdekoľvek.   

Poprvýkrát s Angličankou - jej manžel sa opil. Pomohol som jej, aby ho odprevadila do spálne. Chvíľku som s ňou bol v miestnosti. Keď som sa vrátil do obývacej izby, čakala na mňa nahá. Prekvapený som povedal: „Ale váš manžel je tu," a ona: "Neboj sa, nebude počuť." A tak to bolo. Vykríkla a jej manžel spal opitý a nič si neuvedomil. Ďalšia Angličanka  bola s mojím kolegom Arabom. Jej manžel spal opitý vo vedľajšej miestnosti.

Rovnako je to aj u ostatných národov. Spal som s mnohými - Venezuelčanky, Brazílčanky, Nemky, Rusky, Talianky ... no latino ženy sú na muža oveľa citlivejšie ako ženy s chladnejších krajín a nezameriavajú sa toľko na seba. Ženy majú vysokú túžbu po sexe. Mal som priateľa lekárnika, ktorý mi predával nie len lacné kondómy, ale niekedy aj amfetamíny, aby som lepšie fungoval, keď som to na párty prehnal.

Ona: Neskôr ma odprevadil do hotela. Povedala som mu, že to bolo naposledy. Keď som sa ráno zobudila, začala som spomínať na príjemné chvíle v kaviarni, rozmyslela som si to. Dokonca som zistila, že to bol gentleman. A tak mi dal to, čo som čakala - záujem.  

On: Na dievčatá, s ktorými som bol, som sa nikdy nesťažoval. Vždy som bol milý a prítulný. Nikdy som im nedal pocítiť, že jednoducho chcem šukať. Vždy buď som ich sprevádzal domov, alebo ak ostali u mňa, urobil som im ráno kávu.  

Ona: Dohodli sme sa na ďalšom stretnutí. Navrhla som opäť kaviareň. Ako rozmaznané dieťa sa spýtal: "Prečo?" A začal ma opäť presviedčať na byt. Poprosil ma, aby som zaplatila účet. Urobila som to, myslím, že tam veľa nezarába.   

On: Ženy mi často kúpili darčeky. Dostal som tričká, náramky, kufre, niekedy naplnili moju chladničku jedlom alebo ma pozvali na obed v reštaurácii. Niektoré z nich mi nechali na recepcii obálky s peniazmi. Bola tam jedna Angličanka s dieťaťom, prekrásna. Vysoká, štíhla blondínka. Milovali sme sa za tri noci. Jej dieťa spalo. Keď odišla, nechala mi 100 libier. V priemere zarobím 1300 eur plus 500 eur na prepitnom. Nežijem si zle.

Ona: Na našom poslednom stretnutí sme sa len prechádzali. Nechcela som nič viac, pretože som sa bála, že opäť bude hovoriť o peniazoch alebo o byte. Povedal mi, že ma miluje, že mu budem chýbať a že bude čakať na môj návrat. Či som mu verila? Tiež som ho veľmi ľúbila.  

On: S cieľom získať dievča, som bol schopný povedať všetko. Kľúčové slová: Milujem ťa (nemiloval som), chýbaš mi (nechýbala), každý deň vyzeráš krajšie a krajšie. Napríklad, ak nosila okuliare, zložil som jej a zašepkal, že má pod nimi skryté krásne oči, dievča bolo v siedmom nebi. Potom si už okuliare nedalo, aj keď nič nevidelo. Keď mala nejaké škaredé šaty, povedal som: „Ach, tie šaty robia so mnou čudo.“ Hovoril som im, že ich budem čakať, ďalej, že keď sa prebudím, myslím len na ne. Vlastne, môžem hovoriť všetko, čo chcú počuť. Moja technika je trpezlivosť. Čakanie na správny čas a na správne miesto, aby som dostala to, čo chcem.

Zvádzanie trochu nedostupnejších dievčat trvalo tri dni - jeden deň sme tancovali, ďalší šli na kávu a na tretí bol správny čas, píše wyborcza.pl. Môžem hrať zamilovaného, ak chce. Niekedy idem von na diskotéku a bozkávam sa s piatimi, šiestimi dievčatami za jednu noc a potom si vyberiem, ktorú chcem do postele. So žiadnou by som však nešiel do vzťahu.

Ona: Po návrate domov som mu poslala textovú správu, že som dorazila, pretože to chcel vedieť. Napísal mi, že ma miluje a že mu chýbam. Takže si myslím, že keby niečo, keby som mala krízu, vždy sa môžem vrátiť.  

On: Nikdy neudržiavam dlhý kontakt. Niekoľko sms-iek, e-mail a potom neodpoviem. Dievčatá, ktoré prichádzajú na dovolenky, často niečo hľadajú. Bolo to krásne, keď to trvalo. Dovidenia. Adiós!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu