Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Statočný boj otca so zákernou chorobou: VIDEO odkazu pre dcérku vás dojme

Milujúci otec so svojou dcérkou
Milujúci otec so svojou dcérkou (Zdroj: Foto: youtube)

BELFAST – Neuveriteľne statočne sa postavil ku krutému osudu Ír Darren Mullerym. Minulého roku mu diagnostikovali rakovinu podžalúdkovej žľazy v pokročilom štádiu a lekári mu veľké šance nedávajú. Muž však v tom čase s milovanou manželkou čakal prvé dieťatko. Ani chvíľu nezaváhal a so zákernou chorobou začal bojovať. Pre svoju dcérku natočil video. Chce jej nechať odkaz. Keď vyrastie, aby videla, aký bol statočný.

Keď sa manželia dozvedeli smutnú správu, ktorú nechce počuť azda nikto, bolo už dieťatko na ceste. Darren, ktorý pracuje ako obchodný zástupca, hneď konal a nedopustí, aby ho choroba zlomila.

Len niekoľko týždňov pred tým, ako sa dievčatko, ktorému dali meno Noelle, narodilo, muž začal chodiť na chemoterapiu. "Choroba ma neporazí, mám veľa dôvodov, prečo žiť," povedal Darren pre irishcentral.com.

"Bol to najšťastnejší deň môjho života. Prvá vec, ktorú som urobil, bolo, že som spočítal všetky pršteky na rukách a nohách. Po piatich minútach ma chytila za malíček. Je to môj anjelik," opísal otec šťastné chvíle po narodení dcérky.

Skvelý nápad natočiť video

Darrenovi priatelia dostali skvelý nápad. Navrhli mu, aby pre dievčatko nakrútil video. V ňom chceli zachytiť, ako statočne bojuje kvôli svojim milovaným so zákernou chorobou. A to sa im aj podarilo.    

"Video je pre Darrenovu dcéru. Keď bude staršia uvidí, aký bol jej otec statočný,“ povedala Rebecca Roche, ktorá prišla s nápadom. Krátke dielko nie je však len pre dievčatko. Je venované všetkým, ktorých postihol rovnaký alebo podobný osud. 

"Aj keby to malo pomôcť len jednému človeku, aby bojoval o každý ďalší deň, aj vtedy by to bol úspech," doplnila Rebecca.

Video režíroval profesionál a celý príbeh je natočený na známu skladbu Eye of the Tiger. Pozrite si dojemný záznam, ktorý nepotrebuje komentár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu