Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ruské policajtky boli príliš sexi, minister im zakázal skracovať sukne

Takéto minisukne už nehrozia
Takéto minisukne už nehrozia (Zdroj: Twitter)

MOSKVA - Najsexi policajtky na svete majú Rusi. Aspoň donedávna mali. Zrejme boli až príliš sexi a minister vnútra im preto zakázal skracovať sukne na uniformách.

Nepripomína vám to nadporučíka Mazurka z legendárneho filmu Černí baroni a jeho kultovú hlášku? „Kázeň musí být! Tak je to správné!“ si zrejme povedali aj predstavitelia ruského ministerstva vnútra a podujali sa vyhlásiť vojnu policajtkám, ktoré si v uplynulých rokoch samé skrášľovali najmä letné uniformy, až z toho vznikli sexi kostýmy doplnené lodičkami na vysokých podpätkoch.

Minister Sergej Gerasimov preto vydal rozkaz, v ktorom zakázal akékoľvek úpravy rovnošiat a znemožnil tiež kombinovať prvky uniformy s civilným oblečením. „Keď stretnete človeka, prvú vec, ktorú vidíte, je oblečenie. A pre policajta v službe je kľúčový poriadny a primeraný vzhľad,“ vysvetľuje podľa denníka Izvestija.

Všetkým šéfom riaditeľstiev nariadil, aby dodržiavanie smernice kontrolovali denne pred začiatkom každej zmeny. Minister si tak okamžite vyslúžil kritiku policajných odborárov. Predseda Koordinačnej rady odboru moskovských milicionárov Michail Paškin zdôraznil, že policajtky ani nemali inú možnosť, než kombinovať rovnošaty s civilným oblečením. Ministerstvo im vraj nedokázalo zabezpečiť dostatok šatní na prezliekanie a tak sa do práce museli ustrojiť už doma.

Paškin nevidí nič zlé ani na skracovaní sukní: „Možno sa tie dievčatá len chcú vydávať. Môžeme byť radi, že myslia na demografický vývoj krajiny.“ Treba uznať, že by na podpätkoch ťažko naháňali zločincov, no kto by už pri pohľade na takú nádheru myslel na zločin a nebodaj by ešte pred takou policajtkou aj utekal?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu