Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Princ Harry žúroval na Slovensku: Detaily, ako všetko prebiehalo!

O Harryho návšteve na Slovensku písal aj Daily Mail
O Harryho návšteve na Slovensku písal aj Daily Mail (Zdroj: reprofoto daily mail)

LONDÝN - Ak ste si mysleli, že prebdené noci plné večierkov a popíjania má už princ Harry za sebou, ste na omyle. Jednu takú nedávno prežil dokonca aj na Slovensku, keď sa tu zúčastnil svadby svojich priateľov. Ako prezradili zamestnanci hotela, kde sa slávnosť konala, nevyhol sa menším trapasom.

Pred viac ako dvoma týždňami na Slovensko celkom nenápadne zavítal britský princ Harry. Bol hosťom na svadbe svojich priateľov - Alexandra Stavrosa (34) a Alexandry von Krockowej (29), na ktorú bolo pozvaných 250 ľudí vrátane obchodných magnátov, členov európskych šľachtických rodín, ale aj Harryho bývalá priateľka Chelsy Davy (28). O akcii píše aj britský denník Daily Mail.

Harry do päťhviezdičkového hotela Chateau Belá pri Štúrove, kde slávnosť prebiehala, pricestoval v piatok popoludní 8. júna. Večer strávil na záhrade, kde sa grilovalo a atmosféru spríjemňovali miestni rómski hudobníci.

Princ v spoločnosti krásnych žien aj alkoholu

Harry si svadbu očividne užíval. Počas bol viackrát videný v družnom rozhovore s viacerými mladými sympatickými ženami. Okrem iného aj s neznámou brunetkou, s ktorou bol prichytený o šiestej hodine ráno. Podľa slov hotelových pracovníkov do seba obidve noci lial kokteily, obzvlášť mu chutila Bloody Mary a rum s kolou. "Bar bol kvôli nemu otvorený celú noc," povedal čašník, ktorý si neželal byť menovaný. Na bare dokonca v dôsledku (spoločenskej) únavy aj zaspal.

V sobotu po svadobnom obrade popíjal Harry s ďalšími hosťami v salóniku. Pri odchode si na stole zabudol peňaženku a iPhone. Našťastie ich našiel čašník Štefan, ktorý z platobnej karty zistil totožnosť majiteľa a veci mu vrátil. "Keď som mu ich vracal, bol šťastný, poďakoval sa mi a podal mi ruku," poznamenal.

Ocenil "anonymitu"

"Povedal mi, že najlepšie na celej svadbe bolo to, že mohol byť sám sebou, že ho nikto neobťažoval, pretože je princ Harry. Bol zábavný. Trochu si vypil, ale všetci pili. Takisto nám povedal, že ešte nikdy predtým na Slovensku nebol. Veľa času trávil s Chelsey, zdalo sa, že sú dobrí priatelia. Keď som zavrel bar a chystal sa už odísť domov, skupinka hostí bola ešte na prednom nádvorí hotela. Zrazu mi pred auto skočil Harry a zakričal "Nechoď, nechoď!". Bolo to smiešne. Ešte stále mám odtlačok jeho ruky na prednom skle," dodal s úsmevom Štefan.

O jedenástej dopoludnia v nedeľu sa ešte podával brunch a potom sa hostia postupne rozišli. Harry odletel zo Slovenska popoludní spoločnosťou Ryanair. Počas svojho pobytu v kaštieli spal v dvojposteľovej izbe na prvom poschodí, ktorá stojí na jednu noc viac ako sto eur. Buckinghamský palác princov svadobný víkend odmietol komentovať vzhľadom na to, že išlo o osobnú záležitosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu