Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zločinec, ktorý pobláznil tisíce žien: Sexi Jeremy (30) je hviezdou internetu

Jeremy Meeks
Jeremy Meeks (Zdroj: Facebook)

STOCKTON - Ženy po celom svete sú očarené zlodejom, ktorého kalifornská polícia zatkla tento týždeň. Húfne jeho policajnú fotografiu lajkujú, zdieľajú a niektoré sa dokonca otvorene priznávajú k tomu, že sa do neho zaľúbili.

Internetových užívateľov, prevažne ženského pohlavia, okúzlil mladý zločinec, ktorého pred pár dňami zatkli v meste Stockton. Spolu so svojimi kumpánmi je obvinený z nelegálneho držania strelných zbraní a munície, nosenia nabitej strelnej zbrane na verejnosti a z pouličnej kriminálnej aktivity.

Polícia jeho fotku zverejnila na svojej facebookovej stránke a okamžite sa stala hitom. Tridsaťročný Jeremy Meeks totiž skôr ako zločinec vyzerá ako model. Z jeho modrých očí, plných pier a výraznej sánky sú ženy úplne hotové. Za menej ako 24 hodín od zverejnenia bola snímka lajkovaná viac ako 20 tisíc krát.

Zločinec, ktorý pobláznil tisíce
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

A rovnako nechýbajú ani pikantné komentáre. "Z čoho je vinný? Zo zmyselnosti prvého stupňa,?!" napísala Ashley Puritt Cardenová. "Bezpodmienečne sa musí stať modelom. Kúpim si čokoľvek, čo bude propagovať!," pridala sa Bettina Jamesová.

Súd určil kauciu pre atraktívneho recidivistu na 900 tisíc dolárov. Je to síce poriadna kopa peňazí, ale je možné, že aj napriek tomu vo väzbe dlho nepobudne. Užívatelia chcú totiž pre neho zorganizovať zbierku. "Urobím z Jeremyho modela. Kde môžem za neho zaplatiť kauciu?," zaklincovala pobláznenie krásnym zločincom Deborah Ann Mitchellová.

Meeks má síce peknú tvár, ale netreba zabúdať na to, že ide o človeka, ktorý opakovane porušil zákon. A v takýchto prípadoch je krása asi to posledné, na čo by sa malo prihliadať.

Sexi zločinec Jeremy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu