Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Poznáme najsexi kriminálničku: Stéphanie (21) najprv ukradne vaše srdce a po tom..., čo príde!

Stéphanie Boudoin Zobraziť galériu (3)
Stéphanie Boudoin (Zdroj: Foto: Facebook)

VICTORIAVILLE – Pamätáte sa ešte na sexi kriminálnika, ktorý pobúril svojím dokonalým vzhľadom najmä ženskú verejnosť? Teraz tu máme niečo pre pánov. Stéphanie Boudoin (21) z kanadského mesta Victoriaville skončila minulý mesiac v policajných putách. Vlámala sa do 42 domov. Po zverejnení jej fotografie sa na internete opäť rozpútala búrlivá debata. Svet tak už pozná najsexi kriminálničku.

Na prvý pohľad je to krehká dievčina, vskutočnosti však poriadny kvietok. Podľa polície mala Stéphanie pri vlámačkách troch komplicov. Chlapcov vo veku 13, 15 a 17 rokov. Okrem vlámaní má študentka ošetrovateľstva na krku ďalšie obvinenia, a to z nelegálneho držania zbraní, či privlastnenie si ukradnutého majetku. Neverili by ste, no celkovo je obvinená zo 114-tich skutkov.

Poznáme najsexi kriminálničku: Stéphanie
Zobraziť galériu (3)

Po zverejnení jej fotografií na internete, ju uživateli označujú za najsexi kriminálničku. "Stephanie Beaudoinová najprv ukradne vaše srdce a potom vaše veci," stojí pod jedným komentárom.

Ako informuje denník Daily Mail, žena je momentálne vo väzbe, kde čaká na súdny proces, ktorý je vytýčený na polovicu novembra.    

Poznáme najsexi kriminálničku: Stéphanie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Pred niekoľkými týždňami svet pobúril 30-ročný Jeremy Meeks. Po zverejnení jeho fotografie, keď ho policajti zatkli, rozpútalo sa okolo jeho osoby doslova šialenstvo. Krásny kriminálnik s dokonalými črtami tváre, plnými perami a modrými očami doslova pobláznil ženy z celého sveta. Dostal tisícky vyznaní lásky s ponukami na sobáš.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu