Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Max Zachar čiže Peter Nádasdi behal ako o život v Behu pre život

Beh pre život Zobraziť galériu (8)
Beh pre život (Zdroj: Miroslav Vacula)

KOŠICE – Sympatický Peter Nádasdi, čiže Max Zachar z Búrlivého vína, dokázal, že šport mu nie je cudzí. V sobotu si v Košiciach zabehal charitatívny „Beh pre život". Herec sa skromne zamiešal do davu viac ako tisícky bežcov, ale inkognito dlho neostal. Jeho fanúšikovia ho razom odhalili a v momente sa stal najfotografovanejším bežcom závodu.

Priazeň obdivovateľov a obdivovateliek bola nekonečná a tak i po dobehnutí do cieľa sa od neho nemohli odtrhnúť. „Je to príjemné, že ma spoznávajú,“ hovorí sympatický Peter a s priaznivcami prehodil pár viet. Zoznámil sa aj s košickým primátorom Rašim, ktorého Peter prekvapil.

Raši mu totiž po zoznámení povedal: „Vitajte v Košiciach.“ Načo mu Nádasdi odvetil: „Ale ja v Košiciach bývam, pán primátor.“

Známy herec rád podporil charitatívny beh, i keď s časom okolo 18 minút za 4 kilometre, nebol veľmi spokojný. „Ani ho nepíšte, nie je to žiadna sláva, ale kvôli práci som od decembra poriadne nešportoval,“ hovorí bývalý futbalista. Netají, že práve účinkovanie v seriáli mu zaberá veľa času a stále účinkuje aj v divadlách. „Hneď po tomto behu, sadám do auta a idem do Komárna, kde mám predstavenie,“ priznal sa. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu