Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hrôza na Google Street View: Mladík mal zabiť sekerou svojho šéfa!

Mladík mal svojho šéfa zabiť sekerou Zobraziť galériu (2)
Mladík mal svojho šéfa zabiť sekerou (Zdroj: YouTube)

EDINBURGH - Zábery, ktoré už nejaký čas kolujú na internete, vyvolali obrovský rozruch. Pochádzajú z Google Street View a majú zachytávať vraždu v škótskom meste Edinburgh. Ide však len o nepodarený žart miestneho obyvateľa.

Majiteľ autodielne Dan Thompson si pekne zavaril. Nedávno ho totiž navštívila polícia, pretože mala podozrenie, že bol spáchaný trestný čin. K domnienke ju viedli zábery zo služby Google Street View, na ktorých Dan leží na zemi a vedľa neho stojí kolega so sekerou v ruke.

Hrôza na Google Street
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vražda bola zinscenovaná, a to ešte v auguste 2012, keď si Thompson všimol, že sa k jeho dielni blíži Google auto. Kým sa k nemu dostalo, však muselo najprv obísť celý blok, takže mal pár minút k dobru. Vbehol do garáže a nahovoril kolegu, aby predstieral, že ho práve zabil.

"Väčšinou muži pri prejazde Google auta len otričia holé zadky. Ja som chcel byť originálny a vymyslel som vraždu," povedal päťdesiatšesťročný automechanik. Na celú vec po čase zadudol. Pripomenuli mu ju až muži zákona, ktorým sa následne za svoj nie príliš vhodný žart ospravedlnil. Informoval portál bbc.co.uk.

Mechanik zinscenoval vraždu

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu