Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tragická láska cez internet: Po prvom rande skončila pochovaná na záhrade!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Petra Bačová)

RABAT - Zúfalá doba si vyžaduje zúfalé činy, ako sa hovorí. Istá Francúzka sa iba snažila nájsť si celoživotného partnera, s ktorým by si založili rodinu. Myslela si, že už má šťastie na dosah, no skončilo to tragicky, a to jej krutou smrťou! Iba 25-ročná El Houari z Cadenetu na juhovýchode Francúzska si cez internet dohodla rande s Maročanom z Fezu, čo ju stálo život.

Po niekoľkých mesiacoch intenzívneho kontaktu sa rozhodla navštíviť ho a prežiť dokonalé rande. Objednala si letenku a 19. mája pricestovala do jeho rodného kraja. Rande vyzeralo perfektne až do okamihu, kedy odpadla.

Ako sa neskôr ukázalo, El Houari bola diabetička. V najhorší možný okamih dostala záchvat a upadla do bezvedomia. Nešťastný mladík sa v presvedčení, že umrela vydesil až natoľko, že sa rozhodol zakopať jej telo u seba v záhrade. Nikomu o tom, samozrejme, nepovedal.

Mŕtvolu objavili až vtedy, keď jej rodina zalarmovala marockú políciu. Mladík sa následne priznal, našli sa u neho aj špinavé nohavice a lopata. Na otázku, či si nevšimol, že žena ešte dýcha odvetil, že bol v neskutočnom strese. Zakopal ju zaživa, čo musel byť pre mladú ženu hrozný zážitok. Ak sa aj v hrobe zobudila, prežila iba niekoľko veľmi bolestivých desiatok sekúnd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu