Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

NOVÁ ROZPRÁVKA OD DNES V KINÁCH SO SLOVENSKÝM DABINGOM

Angelina Jolie ako Zloriana
Angelina Jolie ako Zloriana (Zdroj: Saturn)

Vo fantastickom svete sa nachádzajú dve kráľovstvá. Prvé z nich, Vresoviská, je plné magických stvorení, to druhé zas obývajú ľudia. Zloriana bývala mladou vílou a múdrou panovníčkou Vresovísk.

Zrada a sklamanie však zatvrdili jej srdce. Vedená pomstou a urputnou snahou ochrániť močariská, ktorým vládne, uvalila zatrpknutá Zloriana nezrušiteľnú kliatbu na Auroru, novonarodenú dcéru ľudského kráľa. Aurora vyrastá pod ochranou víl a postupom času sa cíti polapená uprostred prebublávajúceho konfliktu medzi lesným kráľovstvom, kde bola vychovávaná a ríšou ľudí, ktorú raz zdedí. Zloriana zisťuje, že Aurora môže byť kľúčom k zmieru a je donútená k nemilosrdným krokom, ktoré navždy zmenia oba svety. Kliatbu však nedokáže zrušiť ani ona…

 

V SLOVENSKOM ZNENÍ:  Soňa Norisová (Zloriana), Natália Černá (mladá Zloriana), Bianka Bucková (Aurora), Vladimír Kobielsky (kráľ Stefan), Emília Vášáryová (dospelá Aurora), Michal Hallon (princ Filip), Marián Geišberg (kráľ Henry), Júlia Horváthová (Dylina), Eva Pavlíková (Burina), Dagmar Bruckmayerová (Bodlina), Marek Fašiang (Diaval), Marek Suchitra (mladý Stefan), Juraj Černý (réžia)

 

Angelina Jolie ako Zloriana, od dnes v našich kinách.

Rozprávka je so slovenským dabingom.

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu