Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Žúrka v lodičkách! Jojkárky to roztočia v bratislavskom The Club-e

Zobraziť galériu (4)

Vieme, kde stretnete sexi Jojkárky v lodičkách! Moderátorky a populárne herečky z obrazovky TV JOJ sa rozhodli obuť vysoké opätky a zabehnúť si pre dobrú vec na 2. ročníku charitatívneho Behu v lodičkách, ktorý štartuje na promenáde pri Eurovea v nedeľu 1. júna.

Ešte predtým, ako sa spoločne postavia na štart vo vysokých opätkoch si však sexi moderátorky TOP STAR magazínu a známe tváre z Jojkárskeho Paneláku prídu vyhodiť z kopýtka na veľkú žúrku k Behu v lodičkách! Už budúci piatok, 30. mája to rozbalia na WARM UP PARTY v bratislavskom The Club-e na Rybnom námestí. Ak chcete na vlastné oči vidieť, ako sa pred Behom v lodičkách zahrievajú moderátorky TOP STAR magazínu Stanka Pavolová a Soňa Skoncová, či sympatické herečky zo seriálu Panelák Diana Mórová, Zuzka Vačková, Petra Blesáková a Petra Bubeníková, príďte to roztočiť spoločne s nimi v piatok 30. mája na tanečnom parkete v The Club. Párty k Behu v lodičkách je prístupná aj pre verejnosť!

Aj na štartovaciu čiaru vo svete obľúbeného originálneho Behu v lodičkách sa spoločne s hvieznym tímom z JOJ-ky môže 1. júna o 14.00 hod. postaviť každý, kto sa včas zaregistruje na www.behvlodickach.sk. Víťazka berie všetko! Okrem hlavnej výhry v podobe poukážky v hodnote 3.000 EUR na nákupné orgie v Eurovea si odnesie aj Hyundai i10 s plnou nádržou na týždeň a ďalšie skvelé ceny. A dobrý pocit k tomu - výťažok zo symbolického štartovného bude totiž venovaný prostredníctvom Nadácie JOJ na podporu športovej kariéry mladej talentovanej atlétky Niky ABBATANTUONO. Ak aj práve v lodičkách nepobežíte, nenechajte si ujsť koncert Majka Spirita, či vystúpenie Ladylicious a Laciho Strika...

Ako to vyzeralo minulý rok na 1. ročníku EVA HIGH HEELS RUN si môžete pozrieť v našej FOTOGALÉRII

-Reklamná správa-

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu