Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Striptíz v domove dôchodcov: Babička strkala bankovky, teraz sa rodina súdi!

Fotografia, na ktorej je Bernice v akcii
Fotografia, na ktorej je Bernice v akcii (Zdroj: Foto: Mark Lennihan)

NEW YORK - Poriadne horúco bolo babičkám v newyorskom domove dôchodcov. Dámy v najlepších rokoch rozohnil pánsky striptíz. Mladíkovi s dokonalým telom strkali dôchodkyne dolárovky jedna radosť, medzi nimi bola i Bernice Youngblood. Konanie osemdesiatpäťročnej babičky tak dokonale vystihuje jej priezvisko Youngblood, v preklade „mladá krv“. Všetko by bolo v poriadku, keby jej syn nevidel fotku z inkriminovanej akcie. Rozohnil sa a rozhodol sa ústav pre seniorov zažalovať. Teraz chce vysúdiť milión dolárov.

„Nevinná“ zábava babičiek sa zvrtla na poriadny problém. Bernice Youngblood, ktorá trpí demenciou, bola obeťou "hanebnej sexuálnej perverzie," keď bola podrobená nežiaducemu výkonu striptéra, dôvodí teraz súd.

V domove dôchodcov East Neck Nursing Centre v New Yorku totiž mali postaršie dámy netradičnú zábavku. Navštívil ich striptér, ktorý to medzi babičkami poriadne roztočil. Dámy mu tak s úsmevom na tvári pchali dolárovky priamo za slipy. Všetko by bolo v poriadku, až na to, keby syn jednej z nich Franklin Youngblood nenašiel fotografiu svojej mamy Bernice, na ktorej je priamo v akcii. Na obrázku je vidieť ako sa svalnaté telo skláňa nad 85-ročnou starenkou a tá mužovi pchá finančnú odmenu.  

Syn sa rozohnil a domov dôchodcov zažaloval. Prípad sa už dostal pred súd. "Bernice Youngblood bola vystavená bezprostrednej, urážajúcej a fyzickej ujme, pretože bola zmätená a vyjavená z toho, prečo svalnatý a takmer nahý muž pristupuje k nej a vystavuje svoje telo a údy priamo nad ňu. K najímaniu mužských striptérov za účelom vystúpenia v dome s opatrovateľskou službou dochádzalo opakovane," píše sa v žalobe.
 
Zaujímavé je, že babička Bernice sa na vystúpenie striptéra vôbec nesťažovala. Na tlačovej konferencii dokonca povedala, že nemala žiadnu konkrétnu spomienku na podrobnosti o danej udalosti.

Ako uvádza metro.co.uk, dom s opatrovateľskou službou rodina Bernice žalovala za údajné prijímanie striptéra za účelom zábavy, ktorá sa deje na pravidelnom základe.

"Bernice Youngblood žila osemdesiatpäť rokov ako tradičná baptistka, tvrdo pracujúca dáma. Teraz bola násilne poškvrnená," dôvodí právnik rodiny a dodáva, že od domova budú žiadať odškodné vo výške minimálne milióna dolárov.  
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu