Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pred barmankou vybuchla elektronická cigareta: Laura (18) začala horieť pred zákazníkmi!

Elektronická cigareta vybuchla Laure priamo pred tvárou
Elektronická cigareta vybuchla Laure priamo pred tvárou (Zdroj: Foto: youtube)

RICHMOND - Elektronická cigareta má údajne chrániť zdravie. To sa však rozhodne nestalo v prípade len osemnásťročnej Britky. Privyrábala si ako barmanka v hoteli, keď pred ňou odrazu explodovala elektronická cigareta. Plameň z výbuchu jej takmer zasiahol tvár. Všetko zachytili bezpečnostné kamery.

Nepredstaviteľný šok zažila mladá Angličanka, ktorá obsluhovala za barom v hoteli Buck Inn Hotel v Richmonde. Odrazu pred ňou vzplanul desivý oheň. „Práve som vydávala zákazníkovi peniaze, keď som začula niečo ako výbuch. Uvidela som oheň a pocítila som páľavu. Ihneď som zutekala preč," opisuje svoj zážitok Laura.

Oheň zasiahol jej šaty, no vydesená tínedžerka stihla v panike ujsť. Celý incident zachytili bezpečnostné kamery v podniku. „Začala som hystericky kričať. Moje šaty začali horieť, utiekla som a nevedela som, čo sa deje,“ hovorí Laura a pokračuje: „Prišiel ku mne zákazník a vzal ma do kúpeľne, aby ma upokojil. Umyla som si ruku, ktorá bola celá čierna a ja som stále nevedela, čo sa stalo," vysvetľuje Laura

Dôvodom nečakaného požiaru bolo vzbĺknutie elektronickej cigarety. Tá patrila Laurinmu kolegovi 21-ročnému Stewartovi Patersonovi. Napojil ju na nabíjačku od iPadu. Podľa jeho slov to tak urobil už mnohokrát. Teraz však elektronická cigareta vybuchla, no našťastie, nikomu sa nič nestalo. Pozrite si VIDEO, ktoré zachytáva celý incident.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu