Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bratislavský Autosalón sa blíži

Bratislavský Autosalón sa blíži Zobraziť galériu (13)
Bratislavský Autosalón sa blíži (Zdroj: Pavol Harum)

Už zajtra otvorí svoje brány bratislavský Autosalón. Tento rok sa môžete tešiť na 35 vystavujúcich značiek a takmer 60 horúcich premiér, medzi ktorými nebudú chýbať ani novinky zo Ženevy.

Na výstavisku nájdete napríklad nový Volkswagen Golf GTI, Citroën C1, Mercedes-Benz S coupé, Nissan X-Trial, Peugeot 108, Ford Mndeo, Škodu Octaviu Scout, ale aj Porsche Macan, Jaguar F-TYPE Coupé, Aston Martin Vanquish Volante, Lamborghini Gallardo LP570-4 SL Squadra Corse a mnohé ďalšie. 

Blížiaci sa Autosalón však neprinesie len krásne a rýchle autá, ale myslí aj na bezpečnosť za volantom. Crash testy poukazujúce na riziká v cestnej premávke, simulátor prevrátenia vozidla, nárazu a vplyvu použitia alkoholických nápojov tvoria podstatnú časť sprievodného programu.

Jeden zo stánkov bude patriť redaktorom Zelenej vlny Slovenského rozhlasu, ktorá prináša aktuálne dopravné spravodajstvo zo slovenských diaľnic a ciest, a tiež relácie Pozor, zákruta určenej pre všetkých fanúšikov motorizmu. Naživo sa tak dozviete informácie o dianí na Autosalóne. Prichystané budú aj súťaže pre poslucháčov, prihlášky do Klubu Zelených anjelov, či predstavenie projektu VYTLKY.SK.

Lákadlom Autosalónu bude aj expozícia veteránov, ktorá ukáže 9 modelov z piatich generácií Fordov Mustang. Otvorenie tuningovej sezóny a testovacie jazdy – program Autosalónu bude pestrý.

Autosalón bude otvorený od 8. do 13. apríla. Prvý deň je vyhradený novinárom. Všetky zakúpené vstupenky budú žrebovateľné o Citroën C4 PICASSO, ktoré výherca získa na pol roka. Okrem toho môžete využiť odvoz domov zadarmo. Štyri taxíky Volkswagen up! vás odvezú kamkoľvek v rámci Bratislavy. Nenechajte si ujsť jedinečnú atmosféru Autosalónu! Vstupenky na www.predpredaj.sk!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu