Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Život píše najneuveriteľnejšie príbehy: Po 27 rokoch našla matku, ktorá ju nechala vo fastfoode!

Katheryn už matku našla Zobraziť galériu (3)
Katheryn už matku našla (Zdroj: Facebook)

WASHINGTON - Američanke Katheryn Deprillovej sa iba za tri týždne podarilo objaviť svoju matku, ktorá ju hneď po narodení pred 27 rokmi opustila na toaletách jednej reštaurácie rýchleho občerstvenia. Prvýkrát sa stretli v pondelok.

Dievčina začala so svojím intenzívnym pátraním až tento rok 2. marca, kedy na Facebook vyvesila fotografiu, na ktorej držala nápis: "Hľadám svoju biologickú matku. Opustila ma na toaletách v Burger Kingu v Allentowne, keď som mala len pár hodín. Pomôžte mi ju nájsť tým, že budete zdieľať túto informáciu."

Život píše najneuveriteľnejšie príbehy:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Správa sa po internete rýchlo šírila a o pátraní informovali aj mnohé americké médiá. Tak sa dostala až ku Katheryninej skutočnej matke, ktorá sa vydala za právnikom Johnom Waldronom. Ten zorganizoval schôdzku.

Deprillová po stretnutí povedala, že cítila čistú radosť, keď sa so ženou, ktorá ju porodila, prvýkrát uvidela. Sú si vraj veľmi podobné. "Bolo to, akoby som sa pozerala do zrkadla," uviedla žena, ktorá je už sama matkou troch detí. "Objali sme sa. Na toto objatie som čakala 27 rokov. Tým sa prelomili ľady," dodala. Matka s dcérou sa rozprávali štyri hodiny, vzájomne si vymenili kontakty a chcú sa opäť stretnúť.

Katheryn odmietla komentovať okolnosti svojho narodenia a dôvody, prečo ju matka opustila. Ako ale vyhlásil Waldron, jej matka mala vtedy šestnásť rokov, bola znásilnená a otehotnela. Graviditu tajila pred rodičmi a keď porodila doma vo svojej izbe, povedala si, že s dieťaťom nemôže ísť do nemocnice, pretože tak by sa všetko prezradilo. Išla teda do Burger Kingu, kde bábätko nechala na záchodoch. Odtiaľ aj pochádza prezývka Deprillovej - Burger King Baby. Biologickej matke po tom, ako sa dozvedela, v akej ťažkej životnej situácii sa nachádzala, odpustila.

Prvá fotka malej Katheryn po tom, ako bola adoptovaná
Zobraziť galériu (3)
Prvá fotka malej Katheryn po tom, ako bola adoptovaná  (Zdroj: Facebook)

Deprillová so svojou adoptívnou matkou a bratom
Zobraziť galériu (3)
Deprillová so svojou adoptívnou matkou a bratom  (Zdroj: Facebook)

Mladá žena prišla na stretnutie aj so svojou adoptívnou matkou a sedemmesačným synom Jacksonom. "Bolo to jedno z najdojemnejších, najradostnejších a najvzrušujúcejších stretnutí, aké som kedy videl," dodal právnik Waldron.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu