Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Preoperovaný muž utratil takmer stotíc za to, aby vyzeral ako nafukovacia panna!

Katella Dashová Zobraziť galériu (4)
Katella Dashová (Zdroj: Facebook)

MINNEAPOLIS - Masérka Katella Dashová (38) z amerického Minneapolisu nie je z tých ľudí, ktorí vsádzajú na prirodzenú krásu. Odkedy sa z muža dala preoperovať na ženu túži po čo najumelejšom vzhľade a na plastiku už podľa vlastných odhadov vyhodila až 99-tisíc dolárov (cca 71 800 eur).

"Milujem vyzerať umelo - väčšina ľudí ma nenávidí za môj extrémny vzhľad, ale to ma ešte viac poháňa," uviedla Katella pre britský Mirror. "Myslím, že som posadnutá plastickou chirurgiou, ale prekračovať hranice mi príde normálne. Chystám sa zmeniť na umelú sex bábiku. Je to tá najumelejšia osoba, aká môže byť," dodala.

So svojou transformáciou začala vo veku 23 rokov, keď si dala v Thajsku zmeniť pohlavie z mužského na ženské. "Keď som bola mladšia, cítila som sa príliš žensky na chlapca a bola som dokonca viac ženská ako väčšina žien," prezradila pre Barcroft TV. "Spôsob, akým som hovorila, akým som rozkladala rukami. Išla som na operáciu a viac sa neobzrela. Teraz chcem dosiahnuť hyperženský extrémny vzhľad," objasnila Katella svoje plány do budúcnosti.

VIDEO Preoperovaný muž utratil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Aby ho dosiahla aspoň z časti, trávi každý deň tri hodiny úpravou vlasov a nanášaním mejkapu. Okrem toho však už absolvovala početné plastické zákroky na rôznych častiach tela a fascinujú ju najmä prsia, ktoré si už dala vyrobiť do monštruóznej veľkosti G. Ani to ju však ešte nezastavilo a chcela by si ich dať zväčšiť až na L alebo M. V Amerike ale nevie nájsť lekára, ktorý by sa do takého rizika pustil.

Jej priateľ Michel Voeller dúfa, že nepôjde kvôli tomu do zahraničia. "Jej posadnutosť chirurgiou je desivá, najmä s ohľadom na riziká," povedal Daily Star . "Dostáva sa mimo kontrolu a môže byť nebezpečná."

VIDEO Preoperovaný muž utratil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

VIDEO Preoperovaný muž utratil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu