Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Írku (32) dokaličili na českej klinike: V Prahe zo mňa spravili monštrum!

Barbara vyzerala ako kačica Zobraziť galériu (4)
Barbara vyzerala ako kačica (Zdroj: channel 5)

LONDÝN - Barbara Naughtonová musela ako dieťa bojovať s veľkou traumou. Po nehode jej ostal krivý nos a dievčina svoj výzor nenávidela tak veľmi, že sa na seba nedokázala pozrieť do zrkadla. Pred časom preto u našich susedov podstúpila plastiku. Ako sa ukázalo, zďaleka to nebolo najšťastnejšie riešenie.

Barbara ako malé dievča nenávidela svoj vzhľad. Zrkadlu sa vyhýbala ako čert krížu a svoje fotky trhala na márne kusy. Začala si preto šetriť na plastickú operáciu. A tú nedávno aj absolvovala na jednej pražskej klinike. Lenže výsledok vôbec nespĺňal jej predstavy, dokonca sa dá povedať, že po zákroku za 7500 libier (cca 9000 eur) vyzerala ešte horšie ako predtým.

Írku (32) dokaličili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

Angličanka, ktorá sa živí ako príležitostná herečka, si nechala upraviť nos a zväčšiť hornú peru. Krátko nato sa objavili prvé problémy. Začala mať veľké problémy s dýchaním a napichané ústa jej navyše bránili v tom, aby sa mohla usmiať. Lekár jej povedal, že je to len dočasné a všetko sa dá o pár mesiacov do poriadku. Nestalo sa.

Tridsaťdvaročná Naughtonová teraz ľutuje, že sa nechala operovať v Česku. "Myslela som si, že som urobila dobre, keď som išla do zahraničia. Je to tam totiž lacnejšie, ale že vraj zároveň rovnako kvalitné. Očividne ale nie je. Moje nozdry sú tak široké, že vyzerám ako prasa," povedala rozhorčene.

Írku (32) dokaličili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

Napriek tomu sa Barbara vydala do Prahy po druhý raz, aby dotyčný chirurg napravil to, čo pokazil. Ten "prekvapivo" opäť zlyhal. Nemala teda na výber a nechala si doma odstrániť implantovaný tuk z pery. Vďaka tomu teraz vyzerá prirodzenejšie.

Írku (32) dokaličili na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: channel 5)

Je však nutné podotknúť, že aj 9000 libier (10 700 eur) v mínuse. "Som od zlosti celá bez seba. Do tej kliniky som vložila všetku svoju dôveru a ona ma zradila. Najradšej by som na to všetko zabudla, aby som už mohla zase žiť normálny život," dodal Írka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu