Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sukničkár a chronický balič žien Viktor z Deň a Noc si podá ženy v Košiciach!

Sukničkár a chronický balič žien Viktor z Deň a Noc si podá ženy v Košiciach! Zobraziť galériu (3)
Sukničkár a chronický balič žien Viktor z Deň a Noc si podá ženy v Košiciach! (Zdroj: Laddy M)

Viktor Baláž, barman a častý návštevník bytu v obľúbenom seriáli Deň a Noc sa 22.marca chystá v košickom clube Ibiza uloviť naraz hneď niekoľko žien.

Jeho postava v seriáli je neslávne známa prudkými narážkami a správaním nie práve ukážkového džentlmena. Úloha sukničkára mu veľmi sedí a rád sa s ňou stotožňuje aj v súkromí. Aj napriek tomu je to vtipný a zároveň vážený umelec, ktorý má za sebou množstvo významných projektov a jeho láska k hudbe ho sprevádza na rôznych pódiách barov, klubov a  v neposlednom rade divadiel. Spevák a hudobník sa 22.marca v Ibiza clube v Košiciach predstaví hrou na elektrickú gitaru exkluzívne po boku Charlieho Clubbera, najznámejšieho slovenského DJa v štýle electronic dance music.

Toto nevšedné spojenie bude zaujímavé nie len na pohľad , ale na svoje si prídu aj vyznávači kvalitnej tanečnej hudby. Charlie Clubber je od roku 2010 v oblasti house music odborník na slovo vzatý, keď sa ako prvý a dodnes ako jediný  Slovák predstavil svetu v najznámejšom klube na svete, Amnesia na Ibize. 

Predpredaj iba na www.predpredaj.sk.

)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu