Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

20 dôvodov, prečo ženy žijú dlhšie: Toto môže napadnúť naozaj len chlapovi!

Zobraziť galériu (21)
(Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

BRATISLAVA - Je štatisticky dokázané, že ženy sa dožívajú vyššieho veku, ako ich mužnejšie polovičky. Podľa niektorých teórií to môže byť spôsobené stresom, horšou životosprávou či väčším rizikom srdcových chorôb. Existuje však ešte jeden dôvod - mužská nerozvážnosť, ktorú veľmi presne charakterizujú nasledovné fotografie. Iba, že by nie.

Aj keď existuje neskonalé množstvo teórií potvrdzujúcich tento fakt, vzhľadom na časom meniace sa postavenie ženy v spoločnosti, by sme mohli začať pochybovať o tom, že to je naozaj tak. To by však naše mužnejšie polovičky nemohli neustále pokúšať osud a tváriť sa, že sú nesmrteľné. Tu je 20 nepopierateľných príkladov potvrdzujúcich pravidlo.

Načo by vám bol rebrík a nožnice, keď vám na dvore parkuje kosačka aj so žeriavom.
Zobraziť galériu (21)
Načo by vám bol rebrík a nožnice, keď vám na dvore parkuje kosačka aj so žeriavom.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Aspoň nemôžeme povedať, že sa len nečinne prizerajú.
Zobraziť galériu (21)
Aspoň nemôžeme povedať, že sa len nečinne prizerajú.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Bezpečnosť na prvom mieste.
Zobraziť galériu (21)
Bezpečnosť na prvom mieste.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Schody? A to je čo?
Zobraziť galériu (21)
Schody? A to je čo?  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Títo muži sú pre krátky oddych v tieni schopní urobiť naozaj čokoľvek.
Zobraziť galériu (21)
Títo muži sú pre krátky oddych v tieni schopní urobiť naozaj čokoľvek.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Nejaký problém? Všetko máme pod kontrolou.
Zobraziť galériu (21)
Nejaký problém? Všetko máme pod kontrolou.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Viete si predstaviť iný spôsob? Jednoducho génius.
Zobraziť galériu (21)
Viete si predstaviť iný spôsob? Jednoducho génius.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Ako sa hovorí, cigarety zabíjajú... doslova.
Zobraziť galériu (21)
Ako sa hovorí, cigarety zabíjajú... doslova.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Aj ruky potrebujú na chvíľu oddych.
Zobraziť galériu (21)
Aj ruky potrebujú na chvíľu oddych.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Správne, helma zachraňuje životy.
Zobraziť galériu (21)
Správne, helma zachraňuje životy.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Niekedy sú aj obyčajné domáce práce otázkou života a smrti.
Zobraziť galériu (21)
Niekedy sú aj obyčajné domáce práce otázkou života a smrti.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Ak poviete, že ste to ešte neskúšali, klamete.
Zobraziť galériu (21)
Ak poviete, že ste to ešte neskúšali, klamete.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Pozor, následky môžu byť skutočne šokujúce!
Zobraziť galériu (21)
Pozor, následky môžu byť skutočne šokujúce!  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Čo by sa už len tu mohlo pokaziť?
Zobraziť galériu (21)
Čo by sa už len tu mohlo pokaziť?  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Stačí jeden zlý krok.
Zobraziť galériu (21)
Stačí jeden zlý krok.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Ženy, vŕtanie nechajte radšej na mužov, oni vedia, čo robia.
Zobraziť galériu (21)
Ženy, vŕtanie nechajte radšej na mužov, oni vedia, čo robia.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Dôvera medzi kolegami musí byť.
Zobraziť galériu (21)
Dôvera medzi kolegami musí byť.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Aspoň ten obrovský balvan podoprel dvoma palicami a nielen jednou.
Zobraziť galériu (21)
Aspoň ten obrovský balvan podoprel dvoma palicami a nielen jednou.  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

Pozrite sa na mňa, bez rúk!
Zobraziť galériu (21)
Pozrite sa na mňa, bez rúk!  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

A zase tá dôvera...
Zobraziť galériu (21)
A zase tá dôvera...  (Zdroj: fundir.org, losnaps.com, shamyshyan.com,mundogump.com.br,chismesmundo.com,catsmob.com, buzzize.com)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu