Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Chlapec (4) má zázračné schopnosti: Mame vyveštil potrat aj narodenie dvojičiek!

Elijah so svojimi bratmi-dvojičkami.
Elijah so svojimi bratmi-dvojičkami. (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIDA - Elijah Howell (4) z Naples na Floride má podľa jeho rodičov šiesty zmysel. Greg (40) a Heather (38) si na svojom synovi všimli neobvyklé správanie už v mladom veku. Celé vety začal vyslovovať ako 10-mesačný a rozprával sa s jeho mŕtvymi prarodičmi. Psychiater neskôr potvrdil jeho nadprirodzené schopnosti.

Heather denníku Daily Mail prezradila, že jeho veštecké schopnosti sa časom ešte rozvinuli a predpovedal jej nielen potrat, ale aj narodenie dvojičiek. "Zdalo sa mi to strašidelné, ale nie tým negatívnym spôsobom," uviedla.

"Keď som bola tehotná, Elijah mi povedal: "Mami, vaše dieťatko pôjde za Bohom. Povedala som mu: "Nehovor to Elijah, nehovor také veci." Bála som sa, že to naozaj vie. O pár dní neskôr som potratila, ale on ma stále hladil a hovoril mi, že to bude v poriadku," opísala svoj zážitok Heather s tým, že jej syn potom naznačil, že ešte budú mať dve deti a budú to chlapci.

Ona sa však iba domnievala, že túži po bratoch. "O niekoľko mesiacov neskôr sme zistili, že čakáme dvojičky a že sú to chlapci," dodala Heather.

Howellovci po týchto skúsenostiach vyhľadali psychiatričku, aby zistila, či Elijah naozaj vidí duchov alebo ide o známky duševnej choroby. Pri rozhovore s chlapcom sa dozvedela, že to bola mŕtva babička, kto mu povedal o potrate aj dvojičkách.

"Elijah vykazuje všetky známky nadaného dieťaťa so schopnosťou spojiť sa s duchovným svetom. Má veľmi silný zmysel pre predchádzajúce životy  a hovorí o nich," dodala psychiatrička, ktorá dala Howellovcom pokyny, ako sa zmieriť s interakciou ich syna s naprirodzenom.

Howellovci priznali, že po jej návšteve sa cítia v oveľa väčšej pohode a majú nad čím premýšľať. Synov dar sa rozhodne budú snažiť rozvíjať aj naďalej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu