Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Realitný maklér odporúča. Nové byty v Rezidencie MACHNÁČ

Nevedeli ste to? Jedinečný bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ, ktorý rastie v jednej z najlukratívnejších a najprestížnejších lokalít Bratislavy pri Horskom parku v týchto dňoch uzatvára ponuku bytov za zvýhodnené ceny. Lukratívna lokalita. Kvalitná architektúra a dobré dispozície bytov. Prestíž. Parkovacie státia a zvýhodnený platobný kalendár. K tomu skúsení investori. Toto všetko môžete mať! Poponáhľajte sa, za pár dní už bude neskoro!

O projekte Rezidencie MACHNÁČ sa už veľa popísalo. Jedno je však isté. Za ten krátky čas si bytový komplex získal prívlastok ako mimoriadne úspešná novostavba a prvá voľba nadštandardného bývania. Rozruch a silné vibrácie na realitnom trhu vznikli po tom, čo prvé dva bytové domy boli vypredané v rekordne čase. Len za 3 mesiace! Nová ponuka posledných bytov je opäť stredobodom záujmu. Naviaže tak projekt na úspešný predaj bytov v prvých rezidenciách, ktorý menil štatistiky realitného trhu? Vysoký záujem kupujúcich a aktuálna výhodná cenová ponuka nasvedčujú, že predaj zdolá všetky rekordy.

To tu ešte nebolo!

Viete si predstaviť bývanie uprostred zelenej oázy s krásnymi parkovými úpravami, ktorú lemuje výsadba stromov a okrasné kroviny? Prechádzať sa po pozemku s krásnymi parkovými úpravami, posedieť si pod korunami stromov je dnes snom všetkých majiteľov bytov rezidencií. Veľkou devízou sú priestranné balkóny korešpondujúce s dennými časťami bytov, s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Byty na prízemí budú vybavené veľkými slnečnými terasami, ktoré poskytujú atraktívny relaxačný priestor a zároveň budú rešpektovať súkromie majiteľov.

Kvalita, prestížna lokalita a výhodná cena vás dostanú

Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s krásnymi výhľadmi na panorámu Brati­slavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážový­mi státiami a pivnicami.

Asi najväčšou čerešňou na torte je možnosť bývania v najdostupnejšej a najtichšej lokalite Bratislavy.  Je dnes raritou bývať v blízkosti chráneného územia Horský park a zároveň len 5 minút autom od centra! Pre peších je centrum dostupné po chodníkoch. Pre motoristov je obrovskou devízou priame dopravné spojenie do centra aj na diaľničný obchvat.

Nové byty v rezidencii Jaseň sú už takmer vypredané

„Limitovaná ponuka bývania v centre mesta, zároveň v srdci prírody! Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! To sú atribúty, ktoré vystihujú významné benefity tejto mimoriadne úspešnej novostavby. Realitný trh potrebuje projekty, ktoré sa vyznačujú nedosiahnuteľnou kombináciou výhod ako je kvalita, lukratívna lokalita a mimoriadne ceny nehnuteľností. Z tohto pohľadu si myslím, že projekt Rezidencie MACHNÁČ dnes posúva hranice bývania a medzi kupujúcimi si získava veľké uznanie. Dôkazom je i veľký záujem o byty, v súčasnosti je stav voľných bytov v rezidencii Jaseň takmer vypredaný,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu