Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Super VIDEOhit internetu: Najvtipnejší pokus mačky o ospravedlnenie!

Ospravedlniť sa, je niekedy veľmi ťažké.
Ospravedlniť sa, je niekedy veľmi ťažké. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - S domácimi miláčikmi nie je nikdy nuda! Aspoň niektorí majitelia dokážu z minima vyťažiť maximum a aj z na prvý pohľad nezaujímavej scénky spraviť internetový hit. Stačilo im na to vhodne zvoliť hudobný podmaz a zrazu je všetko oveľa vtipnejšie.

Najhumornejšie situácie väčšinou vznikajú spontánne a tentokrát sa o zábavu postarali dve mačky, alebo kocúry, ktoré na kameru predviedli zaujímavú scénku. Vyzeralo to, ako by sa jedna druhej snažila za niečo ospravedlniť, ale tá jej pokus o zmierenie vytrvalo ignorovala. Na hladkanie labkou nereagovala, keďže previnenie bolo asi príliš veľké a na odpustenie nemala ani pomyslenia.

Trpezlivosť však nie je silnou stránkou mačiek, a tak je pointa vskutku vtipná. A to najmä vďaka tomu, že sa tvorca videa vyhral s hudbou, ktorá všetkému dodáva ešte o niečo rozkošnejší ráz. Akurát sa už nedozvieme, ako to medzi ohrdnutými milencami či kamarátkami, dopadlo. Možno veľkou bitkou a uzmierením.

Ak by pokračovanie zaznamenalo rovnaký počet zhliadnutí na YouTube, ako toto video, bol by to určite úspech. Veď za týždeň si ho pozrelo vyše 3,5 milióna užívateľov. Odkiaľ však záznam presne pochádza, nie je jasné, ale domovskou krajinou by vraj malo byť Rusko.

Pokus o ospravedlnenie

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu