Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vtipné VIDEO o tom, ako ráno vstávajú muži a ženy: Aj vy sa budíte takto?!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ak nepatríte medzi tých, ktorí sa na ranné vstávanie vyložene tešia a sú hore najmenej polhodinu pred zazvonením budíka, pravdepodobne sa nájdete na nasledujúcom videu. Pre mužov aj ženy je totiž väčšinou veľký problém dostať sa z postele a snažia sa predĺžiť si spánok ešte aspoň o pár minút. Ako sa však zdá, medzi pohlaviami existujú v tomto smere isté rozdiely.

Podľa tohto videa to vyzerá tak, že kým muži nemajú problém vstať už pri prvom zazvonení budíka, ich neprebraný organizmus stále protestuje a všetky ďalšie činnosti súvisiace s obliekaním a obúvaním robia ešte v polospánku, a tak sa niet čo čudovať, že im pri nich veľmi nedarí a musia si pomáhať neustálymi nadávkami.

Na druhej strane ženy sa nevedia vzdať teplej periny a každé zvonenie budíka posúvajú dovtedy, kým nie je pomaly neskoro. Až sa na piate zvonenie prizrú, koľko je vlastne hodín, vystrelia s nadávkou z postele a rýchlo trielia do kúpeľne, aby všetko postíhali.

Samozrejme, že ide skôr o zaužívané stereotypy, ale určite to takto u niektorých mužov a žien naozaj chodí. Teda aspoň u tých slobodných. Mamičky a oteckovia s malými ratolesťami vedia, že najlepším budíčkom je pre nich aj tak ich dieťa, ktoré dokáže pri ich posteli stepovať už o štvrtej ráno s tými najrozmanitejšími požiadavkami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu