Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Čo ste o sexe nevedeli: 10 faktov, ktoré vám rozšíria obzory!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yahoo.com)

BRATISLAVA/PRAHA - Pokým niektorí považujú sex za preceňovaný, iní sú ním doslova posadnutí a nevedia sa ho nabažiť. Chcú sú ho dopriať minimálne raz za deň a objavovanie jeho krás považujú za tie najlepšie strávené chvíľky. Aj tí najskúsenejší však nemusia mať prehľad o tom, že sex je hotová veda a múdre hlavy prišli na kopec faktov, o ktorých bežný laik nemá ani tušenia.

Takto vyzerá zoznam 10 zaujímavých poznatkov o sexe podľa portálu tn.cz:

1. Každý priemerný muž vo veku od 18 do 30 rokov myslí na sex každých 52 sekúnd. Každých 5 sekúnd súloží na svete zhruba 2778 ľudí.

2. Pri vášnivom sexe ľudské telo spáli približne 200 kalórií. Priemerný ejakulát obsahuje 150 kilojoulov, vitamín C, vápnik, horčík, vitamín B12 a zinok.

3. Štyridsať percent študentov pozná niekoho, kto spal s ich učiteľom.

4. 48 % mužov aspoň raz zaspalo počas sexu.

5. Partneri sa milujú v dvoch až piatich polohách počas jednej súlože. Medzi najobľúbenejšie polohy patrí misionár a na koníčka.

6. Tri percentá žien pri sexe často myslia na domácnosť, čiže na upratovanie či nákupy.

7. Dnes má spôsobovať rozkoš, ale začiatkom 19. storočia bol vibrátor používaný ako prostriedok na liečbu ženskej hystérie.

8. Dĺžka penisu je dôležitá pre 21 % žien, hrúbka zase pre 32 % opýtaných žien.

9. Tieto údaje asi nikoho neprekvapia, ale iba utvrdia v tom, čo si ľudia celý čas myslia. Ženy si vyberajú mužov podľa toho, či dokážu zabezpečiť rodinu. Zaujíma ich preto finančná situácia, ambície či kreativita. Muži si naopak vyberajú ženy podľa prvotných znakov plodnosti, mladosti, tvaru bokov, váhy a samozrejme veľkosti pŕs.

10. Nedávny Valentínsky deň túto štatistiku asi mierne narúša, ale inak to býva tak, že 1 % párov nemá sex po celý rok, 13 % ich má sex niekoľkokrát do roka, 45 % ich má sex niekoľkokrát do mesiaca, 34 % ich má sex dvakrát až trikrát do týždňa a 7 % ich má sex štyrikrát alebo viackrát týždenne.

A ešte malý bonus. Vedeli ste, že muži, ktorí majú penis mierne zahnutý doľava, sú schopní poskytnúť žene väčšie potešenie? Lepšie sa im totiž darí stimulovať bod G, hoci ho doteraz mnohí považujú len za mýtus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu