Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

VIDEO šokovalo svet: Deväťročný chlapec sa ožral namol, stiahol 18 plechoviek whisky!

Malý Maor bezvládne sedí na zemi Zobraziť galériu (2)
Malý Maor bezvládne sedí na zemi (Zdroj: YouTube)

HAMILTON - Veková hranica, kedy sa deti stávajú závislé na alkohole, sa neustále znižuje. Na internete sa pred pár dňami objavilo veľmi znepokojujúce video, ktoré zachytáva namol opitého len deväťročného chlapca. Snáď bude slúžiť ako memento pre všetkých neplnoletých, ktorí sú v pokušení.

Vidieť opité deti potulujúce sa po uliciach už bohužiaľ nie je ničím výnimočným. Video pochádzajúce z Nového Zélandu je však naozaj extrém. Vidno na ňom malého chlapca, pôvodom Maora, spitého pod obraz boží. Keď sa mu jeden mladík prihovorí, prezradí mu, že má v sebe osemnásť plechoviek whisky s kolou, ktoré mu dala jeho teta. Okrem toho sa priznal aj k fajčeniu trávy.

VIDEO šokovalo svet: Deväťročný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Maloletý opilec sa najprv v snahe udržať sa na nohách opiera o stenu v skateparku v meste Hamilton. Po chvíli ho však opitosť premohla a musel si sadnúť na špinavú zem. Potom sa pripojil ku skupine starších detí, medzi ktorými bol aj jeho brat. Ten namiesto toho, aby mu dohovoril, len poznamenal, že on pil ako deväťročný tiež.

Neskôr na miesto dorazila polícia, no chlapca tam už nenašla. Podarilo sa jej ale vypátrať jeho matku, s ktorou aj hovorili, píše web denníka Daily Mail. Vraj bola zo všetkého veľmi rozrušená. Miestny policajný hovorca na margo prípadu povedal, že bol z toho zdesený."Bežne sa stretávam s opitými dospelými, ktorí stvárajú kadejaké hlúposti. Ale vidieť ožratého malého zraniteľného chlapca je vskutku otrasné," konštatoval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu