Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Matka sa spila do bezvedomia, synček zomrel vedľa nej na gauči!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: abcdoula.com)

LONDÝN - Bezbranný novorodený Robert zomrel už ako jedenmesačný, a to z veľkej časti kvôli laxnému prístupu sociálnych pracovníkov, ktorí ho nechali napospas jeho na alkohole závislej, neschopnej matke.

Bezvládne telo malého chlapčeka z Essexu našli na gauči vedľa jeho na mol ožratej matky. Robert zomrel po sérii neuveriteľných pochybení zo strany britských úradov. Tragédia vyvolala búrku nevôle, pretože žena bola "známa firma". Panuje preto mienka, že sociálne úrady jej mali dieťa hneď po pôrode.

Dobre totiž vedeli, že ide o notorickú alkoholičku s psychickými problémami, ktorá bola už niekoľkokrát tehotná a následne išla na interrupciu. Ide navyše o bezdomovkyňu s pestrou kriminálnou minulosťou, ktorá v čase synovej smrti iba dočasne prespávala u známych.

Sociálka ženu našla v byte opitú do bezvedomia po tom, čo ju zalarmovala susedka, ktorá mala o zdravie chlapčeka obavy. Ten ale bohužiaľ ležal vedľa svojej matky na gauči mŕtvy. Presná príčina jeho tragickej a zbytočnej smrti sa vyšetruje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu