Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Povianočné výpredaje s bezplatným parkovaním v Auparku

Povianočné výpredaje s bezplatným parkovaním v Auparku Zobraziť galériu (3)
Povianočné výpredaje s bezplatným parkovaním v Auparku (Zdroj: Aupark)

Veľký povianočný výpredaj je tu! Doprajte si to, čo ste nenašli pod stromčekom. Iba teraz nakúpite za najnižšie ceny v roku. V bratislavskom Auparku navyše dostanete bezplatné 5-hodinové parkovanie!

Mínus zopár percent

Zľavy ponúkajú takmer všetky obchody v bratislavskom Auparku. Centrum v tomto roku pritiahlo hneď niekoľko značiek, takže výber je ešte bohatší. Nové obchody pribudli značkámReserved, Peak Performance, Aeronautika, Guess alebo Calvin Klein. Okrem toho Aupark ponúka tradične bohatý výber bižutérie, šperkov, športového oblečenia a potrieb či módy. A všetko s príjemnými zľavami.

Darčeky aj po Vianociach

Návštevníkov Auparku iste poteší predĺžená možnosť bezplatného parkovania. „Vieme, že vianočné výpredaje sú veľkým lákadlom a naši návštevníci si skutočne majú z čoho vyberať. Rovnako ako v predvianočnom období im preto ponúkame päť hodín parkovania zadarmo,“ hovorí Rudolf Kuciak, center manažér Aupark Bratislava. Bezplatné päťhodinové parkovanie platí do konca roka počas pracovných dní od 10.00 do 18.00 hod. Cez víkend a večer po 18.00 hod. je parkovanie automaticky bezplatné. 

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu