Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Aupark pár dní pred Vianocami predĺžil bezplatné parkovanie

Aupark pár dní pred Vianocami predĺžil bezplatné parkovanie
Aupark pár dní pred Vianocami predĺžil bezplatné parkovanie (Zdroj: Aupark)

Zvládnuť vianočné nákupy pre celú rodinu dá zabrať. Preto bratislavský Aupark tesne pred Vianocami predstavil nové značky a predĺžil bezplatné denné parkovanie na celých päť hodín.

Hovorí sa, že najlepší recept na pohodový predvianočný nákup je dobrý zoznam. Aj keď práve nie ste plánovací typ a milujete improvizáciu, pokoj pri nákupoch určite pomôže. Žiadny časový stres vám v tomto roku nehrozí v bratislavskom Auparku. Tu do konca decembra predĺžili bezplatné denné parkovanie až na päť hodín. Stihnete tak nie len nakúpiť, ale aj prípadne odoslať na pošte vianočné pozdravy.

Bratislavský Aupark je ideálnym nákupným centrom s bohatou ponukou značiek a pestrým výberom obchodov. Nájdete tu kníhkupectvo, parfumériu, hračky, športové potreby, šperky, výber kozmetiky i oblečenia. Darčeky si môžete dať  priamo v nákupnom centre aj zabaliť. Stačí ich potom už len poukladať pod vianočný stromček.

Neprehliadnite novinky

Aupark priniesol v závere roka do Bratislavy niekoľko nových značiek. Nevynechajte pri návšteve centra módnu značku Rich & Royal, ktorá v Auparku otvorila svoju jedinú pobočku na Slovensku a v Česku. Nové obchody pribudli aj značkámReserved, Peak Performance, Aeronautika, Guess alebo Calvin Klein.

Neviete si z veľkej ponuky vybrať? Aby ste sa vyhli vianočnému faux-pas, stavte na istotu: darujte vašim najbližším darčekovú kartu na nákup v Auparku. Hodnotu si zvolíte sami, v ponuke je od 10 do 150 eur. Jej použitie je jednoduché – platí vo všetkých obchodoch nákupného centra. Funguje ako platobná karta, pri nákupe sa z nej odpočíta príslušná hodnota a zvyšnú sumu môžete využiť v inom obchode. To už stojí za zváženie, čo myslíte?

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu