Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska (26) provokuje matky: Už štyri dni po pôrode je štíhla ako prútik!

Caroline je hrdá na svoje telo Zobraziť galériu (2)
Caroline je hrdá na svoje telo (Zdroj: sundayworld.com)

KODAŇ - Krásna Caroline Berg Eriksenová vie, ako provokovať! Len štyri dni po pôrode zverejnila snímky svojho polonahého tela, na ktorom niet po tehotenstve ani stopy. Človek sa až pýta, či je to vôbec možné. Ostatné matky sa proti tomu búria a tvrdia, že to na nich vytvára enormný tlak.

Dvadsaťšesťročná Caroline je vydatá za dánskeho futbalistu Christiana Eriksena. Minulý pondelok priviedla na svet ich prvé dieťa, dcéru Neliu. O štyri dni neskôr zverejnila na internete fotografiu, na ktorej pózuje len v spodnej bielizni.

Kráska (26) provokuje matky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: sundayworld.com)

Je naozaj ťažké uveriť, že toto ultraštíhle žieňa bolo ešte pred niekoľkými dňami tehotné. Na bruchu sa totiž Nórke rysujú tehličky a ani nikde inde na tele nevidno ani kilo navyše. Pravdou však je, že krátko pred pôrodom vyzerala takmer rovnako. Akurát s tým rozdielom, že mala bruško.

Kráska (26) provokuje matky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: sundayworld.com)

Ťažko povedať, či je to genetikou alebo zdravým životným štýlom. Mnohí sa zhodujú v tom, že byť tak chudá tak krátko po privedení dieťaťa na svet nie je normálne. Iné matky to považujú za čistú provokáciu, pretože väčšine z nich trvá niekoľko mesiacov či dokonca rokov, kým sa zbavia popôrodnej hmotnosti.

Bloggerka a bývalá modelka ale všetkým závistlivcom zavrela ústa. "Fotku som zverejnila preto, lebo som na seba hrdá, že som zvládla takú ťažkú vec ako je tehotenstvo a pôrod. Všetky matky by mali byť na seba hrdé, bez ohľadu na to, či sú chudé alebo nie," napísala na svojom facebookovom profile.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu