Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Češku (23) podviedol frajer s kamarátkou: Prišla tvrdá odveta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: forum.bodybuilding.com)

BRNO - Pomsta je sladká, povedala si istá dievčina z Brna a dala poriadne "vyžrať" svojej kamarátke to, že jej prebrala priateľa. A to takým spôsobom, že hriešnica už určite stokrát oľutovala, že siahla na "niečo", čo nebolo jej.

Bizarný prípad o následkoch nevery zo susedného Česka, o ktorom informoval portál Blesk.cz, vás určite pobaví. Jeho hlavnou aktérkou je dvadsaťtriročná dievčina z moravskej metropoly, ktorú veľmi rozzúrilo, keď zistila, že jej zahýbal frajer, a navyše s jej kamarátkou. Z jeho notebooku stiahla video, na ktorom sa nahá priateľka zvodne sprchuje a zavesila ho na internet.

Mladá žena teraz čelí obvineniu z neoprávneného prístupu do počítača, za čo jej hrozia tri roky väzenia. "K tomuto činu sa zrejme znížila z pomsty a žiarlivosti," povedala policajná hovorkyňa Andrea Straková.

Okrem toho dotyčnú súdia aj z krádeže v kaderníckom salóne, ktorý patrí jej ďalšej kamarátke. Neprávom si odtiaľ privlastnila hotovosť a parfumy dokopy v prepočte za 1400 eur. Kaderníčka ju pri jednej krádeži načapala a od zlosti jej odstrihla prameň vlasov a rozstrihala bundu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu