Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Juraško zachraňoval! Stal sa z neho odborník na zdravé varenie

Zobraziť galériu (16)
(Zdroj: Polus)

Jeden z dôležitých porotcov v súťaži vo varení náhle ochorel a preto Roman Juraško ako moderátor akcie narýchlo zachraňoval. Sám sa zhostil úlohy porotcu a na skvelých, zdravých receptoch v Poluse si mimoriadne pochutnal.

Svetový deň zdravej výživy oslávili v Poluse zdravým varením.  „Ako inak, ako ísť vlastným príkladom keď sa hovorí o zdravej výžive“  - takto to poňali v Polus City Center a zorganizovali už po druhý krát súťaž vo varení zdravých jedál priamo v nákupnom centre.

Varilo sa počas troch dní, ukuchtilo sa viac ako 20 skvelých, zdravých receptov. Porotcovia lektorka varenia „ŠKOLA VARENIA v Poluse“ Henrieta Peškovičová,  známa dietologička MUDr. Martina Šintálová, Andy Pavlík Timková, Mária Abrahámová zástupkyňa časopisu DOBRÉ JEDLO a šéfkuchár reštaurácie PRIMI v Poluse nešetrili radami, kritikou, ani chválou a počas varenia aj radami pre súťažiacich.

V moderovaní sa striedali  šarmantní moderátori Roman Juraško a Martin Chynoranský.  Ani o krásne amatérske kuchárky a skvelých kuchárov nebola núdza. Spomedzi súťažiacich, ktorí sa  prihlásili do súťaže, po dramatickom závere s tesným náskokom vyhrala pani Zuzka z Rusoviec s exotickým receptom z quinoa so špenátom na červenom karí a s tofu hranolčekmi.

KTO CHCE ZDRAVO JESŤ POZOR !!!   Unikátna  škola varenia  RADOSŤ VARIŤ v Poluse začína už v novembri. Jedinečná edukačná a kulinárska aktivita vás čaká počas celého nasledujúceho roka .

Pravidelné kurzy varenia aj pre začiatočníkov, či širokú verejnosť, prednášky o zdravej výžive, workshopy, ukážky a exhibície vo varení ako aj ďalšie zaujímavé akcie s gastrotématikou nájdete v Poluse na 1. poschodí na Hollywood Boulevard, v uličke medzi Food Courtom a Cinema City už od polovice novembra!. Supervízorkou tohto projektu je Henrieta Peškovičová, lektorka varenia, známa svojím zdravým prístupom k životu a stravovaniu. Nesie titul BIOčlovek roka 2013, je známa televízna kuchárka, zakladateľka jednej z prvých online stránok o varení na Facebooku. Je autorkou aj iných edukačných projektov, podľa výsledkov je zárukou toho, že ten, kto má skutočne záujem o zdravé jedlo a zdravý životný štýl, načerpá v Poluse mnoho inšpirácií a zažije pritom aj veľa zábavy.

Bližšie informácie o konkrétnych kulinárskych aktivitách nájdete od polovice novembra pravidelne na ww.poluscitycenter. sk v rubrike Radosť variť.

„ Potešila som sa, keď ma POLUS na jednej z mojich prednášok oslovil pre spoluprácu v projektoch zdravého varenia. O to viac, že naša kooperácia prerástla do dlhodobého projektu školy varenia. Miest, kde sa môžete naučiť variť je samozrejme viac, ale škola varenia v POLUSE je unikátna hlavne svojim edukačným zámerom. Mnoho prednášok a kurzov bude bezplatných.  Verím, že ľudia sa k zdravej strave a príprave jedla dostanú prostredníctvom nás rýchlejšie a bezplatným prístupom budú motivovaní aj tí, ktorí si komerčnejšie kurzy možno dovoliť nemôžu.  Radosť variť je zhmotnená v celkovom kontexte. „ uviedla Henrieta Peškovičová, kulinárska supervízorka polusáckeho  projektu a zároveň lektorka varenia.

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA, ELECTROLUX

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu