Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cat sa po 20 rokoch priznala manželovi, že je lesba: Ten ju šokoval ešte viac!

Cat (vpravo) a Dni Kaufmanové Zobraziť galériu (2)
Cat (vpravo) a Dni Kaufmanové (Zdroj: YouTube)

SACRAMENTO - Cat Kaufmanová z Kalifornie cítila, že už viac nemôže mlčať a priznala sa manželovi k tomu, že je lesbička. Ten sa jej na oplátku zdôveril s ešte šokujúcejším tajomstvom. Partnerke povedal, že celý život túži stať sa ženou a nedávno si tento sen aj splnil.

Kaufmanovci sú spolu už viac ako dvadsať rokov. Každý z nich v sebe držal tajomstvo, s ktorým sa tomu druhému rozhodli zveriť až teraz.

Cat sa po 20
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Cat si pred pár rokmi uvedomila, že je na ženy a v snahe byť fér voči svojmu životnému partnerovi sa mu to rozhodla oznámiť. Jeho odpoveď však predčila jej očakávania. David jej totiž povedal, že sa viac cíti byť ženou a chce sa ňou aj naozaj stať.

"Pamätám si, že už ako päťročný som chcel byť dievčaťom. Snažil som sa však túto túžbu v sebe potlačiť. Žil som tak, ako všetci ostatní. Oženil som sa a narodili sa mi dve deti. Potom som sa rozviedol a stretol Cat. A opäť som sa postavil pred oltár," vyrozprával Kalifornčan svoj životný príbeh televízii CBS.

Cat sa po 20
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Pred rokom začal David svoju premenu pohlavia, ktorú nedávno úspešne dokončil a stala sa z neho Danielle. S Cat ale spolu v dôsledku svojich odhalení už ďalej žiť nechceli, a tak sa rozišli. Dvojica, ktorá má jedno dieťa, býva momentálne len niekoľko minút od seba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu